Poi sa-ti explic :
Oamenii pun intrebari pe TPU si asteapta raspuns.
De obicei la o intrebare se afla mai multe raspunsuri. Stii de ce? Deoarece pana la 5 raspunsuri se puncteaza. Daca raspunzi primul primesti un anumit nr de puncte, daca raspunzi al doilea, iar primesti un anumit nr de puncte si tot asa pana la 5 inclusiv Daca esti persoana care ai dat al 6-lea raspuns la o intrebare nu mai primesti nimic
Bun. Acele raspunsuri sunt notate in functie de cat de bune sunt.
Adica "eu cel care am pus intrebarea"-sunt disperat. Caut raspuns. Primesc vreo 5. Si cel care m-a ajutat cel mai mult sau mi-a explicat cel mai bine primeste funda. Funda este ca un fel de "cireasa de pe tort". Cn o primeste, al lui raspuns este considerat suprem celorlalte.
Restul intrebarilor (care nu au primit funda) vor primi voturi
Si anume:
la fiecare raspuns ai de ales dintre
"Folositor" si "Nefolositor"
dintre "Inteligent" si "Stupid"
iar la mijloc se afla "Amuzant"
D. p. d. v. al punctajului:
o funda valoreaza 1000 de puncte.
La ce-ti folosesc aceste puncte?!
pai pe pagina de profil sus in dreapta iti arata punctajul tau din 102951 puncte, cat ai reusit u sa faci. Si in functie de punctaj poti stabili un "RANK" mai bun.
Avand un rank mai bun, devii mai popular.
+ FAPTUL CA DACA AI MUULT MAI MULTE FUNDITZE POTI PRIMI TITLUL DE "EXPERT TPU", etc.
Cam la asta sunt bune funditzele
Succes! Si sper sa faci cat mai multe!
Bună.
Este semnul de mulțumire pentru ajutorul acordat, are o valoare de 100 de puncte ceea ce înseamnă că te ajută să urci în top (rank TPU) și de ce nu un viitor expert TPU.
Pa, pa.
La acumularea punctelor pentru un rank cat mai mare. Rank-ul este numarul utilizatorului in functie de prestatie. De la 1 pana la nu stiu cat! BaFTha!
Valoreaza inca 100 de puncte, pe langa cele 50 cat primeste un raspuns simplu! Si te poti fuduli,("ce destept esti tu"), cu ele!
Andrei67y5 întreabă: