E simplu.''Cand va muri o persoana?'' sau'' Cand va fi sfarsitul lumii?''
Funda?:X
La aceasta :
"Cand va fi sfarsitul Lumii?"
Raspunsul la aceasta intrebare nu o stie ni Dumnezeu Fiul, doar insusi Dumnezeu Tatal
Asa ca ori pe cine ai intreba ce raspuns are aceasta intrebare nu ar putea sa-ti dea raspunsul concret
Fundita
Te rog frumos Am acordat si explicatie
Pai la intrebarea. Cand nu ne va da diriga TEME? sau cand va cadea un pusti pe scari. sau la intrebarea cand voi fii bun la mate? Nimeni nu poate raspunde la asta
Daca se putea dadeam la mai multi funda, dar asa... dau vot la ceilalti.
Si la intrebarea aia:"exista Dumnezeu?"
evident ca da
Buna!
Pai vezi tu geniile sunt persoane care se gasesc foarte rar in lume, dar nimeni, oricat de destept ai fi, oricat de intelept ai fi nu poti sa stii totul, deoarece lumea, universul sunt lucruri pe care, noi oamenii nu le cunoastem de mult, nu stim secretele vietii, lucrul pentru care D-zeu ne-a creat, lucruri de acest gen nimeni nu le cunoaste si nimeni nu e atat de Sfant ca sa poata sa comenteze la adresa acestui gen! Un o destept, un geniu are capacitati superioare la un anumit capitol al cunostineti, sa zicem un fizician, un geniu, dar cand vine vorba de.muzica, nu se descurca, sau la desen, sau la o limba straina, asa ca oricare om are o stlabiciune la ceva, chiar daca stie matematica, nu stie engleza, si asa mai departe! Cred ca ai inteles la ce ma refer.
La multi ani!
Pa, pa.
1.La cea de unde am aparut cu exactitate pe acest pamant si cea de a doua: Cea a fost mai intai:oul sau gaina?
CaSsiDykeNNeDy întreabă: