| Kanpeki a întrebat:

La ce materie aveti un profesor mai sever? big grin Eu am la modelaj big grin

Răspuns Câştigător
| TeoPT a răspuns:

Sport laughing Restul chiar as vrea sa fie mai severi. Ne distram in ora cand ii scoate pe cocalari si pe curve in picioare si ii face de ras. Dar ne-am distra si mai bine daca am avea profesori mai severi.

12 răspunsuri:
| JuStOkTa a răspuns:

La fizica crying( Ce ma satura cu formulele big grin

| Bianka a răspuns:

Sever.la matematicabig grin

| MANDY_2679 a răspuns:

Sincer straight face
la nimic! sa tot vii la scoalarolling on the floor

| CookieRaider a răspuns:

Pai la fizica o_O cred...

| Pushtiu a răspuns:

N'am asa cevalaughing

| AliceHappyGirl a răspuns:

Majoritatea profilor mei sunt severi, dar cea mai severa e profa de franceza. Pune 3 din orice + ca nimeni "nu sufla" la ora ei. App, sunt a 12-awinking

| Lora a răspuns:

Am avut la mate.Am terminat scoala

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La geografie. Pana acum am avut un profesor care o luase pe alte drumuri si nu stiu cum se facea, dar nu mai pe ala al clasei care trebuie nu veneahee hee, si acum m-am pomenit cu o profesoara la care inveti o zi intreaga pentru o nota obtinuta pe degeaba anterior.

| Rukhsandra a răspuns:

Esti la liceu de arte?
Pai eu am pe profu de geogra, profa de mate si profu de sport ( ne omoara la ora lui sad )

| Psihiatra a răspuns:

La sport ne chinuie.La fizica baga groaza in noi, la muzica ne ia suflarea(urla la noi pana ii ies plamanii si dupa aia ne pune sa cantam pana ne ies si noua plamanii laughing )

| Razvan a răspuns:

Toti profesorii sunt severi la noi. Aveam acum 2 ani o profesoara de desen care avea pretentia sa stii care e un Picasso adevarat si care o copie. Daca nu stiai iti dadea 4laughing

| Christina a răspuns:

La istorie! Baga frica in toata scoala, nimeni nu scoate o vorba la ora lui, iar la sfarsit de an are vreo 30-40 de corigenti(face concurs cu profa de bio cine lasa mai multi straight face ) si sunt a 12 -a crying