| HinataHyuga1207 a întrebat:

La ce mi-ar trebui mie un cosplay? Sunt o fana anime si imi doresc foarte mult un cosplay...doar ca parintii mei mi-au zis ca ma lasa sa-mi iau unul (sau sa-mi ia ei unul) doar ca la ce mi-ar folosi? Sa ies cu el pe strada?(Nu prea cred)sau sa stau cu el DOAR in casa nevazandu-l nimeni?(Nici asta)! Asa ca va rog ajutati-ma! FUNDA la primul raspuns!^_^

Răspuns Câştigător
| Shapeshifter a răspuns:

Cosplay-urile se fac de obicei pentru concursuri, petreceri cu tematica si sedinte foto, nu-i o tinuta de iesit pe strada. Ar fi cam ciudat sa te duci sa cumperi ceva imbracata in Sakura. Din cate am observat cosplay-urile nu se cumpara ci se confectioneaza. Iti iei materiale textile si ce-ti mai trebuie, depinde de ce personaj ti-ai ales, masina de cusut si multa rabdare. Ah, si vopsea si alte chestii pentru par.

2 răspunsuri:
| TheAce a răspuns:

Nu stiu ce intelegi tu prin cosplay. Cosplay inseamna atunci cand cineva se costumeaza intr-un personaj animat (desene sau film). Nu cred ca stapanesti deci termenul corect.

| ViktoriaGherman a răspuns:

Daca iti place costumatiile din Cosplay ai putea sa le folosesti de Halloween la vreo festivitate, sau chiar daca te-ar bate norocul sa participi la un Cosplay adevarat...bafta!