| razadeluna a întrebat:

La ce ora trebuie sa fiti in pat seara, daca va cer parintii, cand aveti scoala a doua zi? eu la 10!

18 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Maxim 23. Dar daca ma loveste inspiratia ma trezesc pe la 2-3 si ma apuc sa scriu. Pur si simpluwhistling

| Psihiatra a răspuns:

Eu ma culc de obicei la 10-11, dar nu pentru ca imi cer parintii, ci pentru ca sunt obosita.

| TeoPT a răspuns:

Cam asa si eu. 22:00-22:30, Dar de culcat, in jur de 23:00 ca nu pot adormi dintr-o data.

| ☆♥spery♥☆ a răspuns:

Mie nu-mi impun părinții ora de culcare. Am hotărât-o eu: 10. 30. Am școală după-amiaza si seara stau o oră-două și fac teme, dar la 10 mă opresc și le continui dimineața. Până la 10. 30 fac patul, îmi fac toaleta etc. Și, fiind obosită, adorm pe la 11. 00.

| MimiPopescu a răspuns:

In general ma apuc de teme pe la 23:00 si ma culc pe la 3:00, asta se intampla in timpul saptamanii. In week-end ma culc pe la orele 22:00.

| FanMJJ a răspuns:

Eu adorm pe la 23:30 si ma trezesc la 6:30, si scoala e la o strada distanta laughing

| Akid a răspuns:

In timpul scolii pe la 11 30
ca atunci se termina emisiunile mele pref de la tv
si in week` end adica sambata seara si vineri seara pe la 2-3 poate chiar 4si ma trez... cand potlaughing)

| Biby a răspuns:

Eu nu am reguli! Pe la 00:00 noaptea, daca mie somn, altfel televizorul este la putere.

| mihaela0205 a răspuns:

Din partea lu' mama pot sa ma culc si la 3:00 a. m.

| HotChoclate a răspuns:

Hmm.nu am mi-a spus nimeni la ce ora sa ma culc.Ma lasa sa fac cum vreau.doar eu o sa fiu obosita a doua zi la scoala.

| Emmeii a răspuns:

Pe la 11.

| Mejustme a răspuns:

Mie nu prea imi zic cand a ma culc pentru. ca e ma culc singra la 10 ca is obosita dupa scoala, teme

| Amaliamalia a răspuns:

Mi se pare ca esti genul de fata care vrea mereu sa incalce regulile parintilor si care nu e de acord in mare parte cu ce spun ei, tot ce fac parintii tai este sa iti faca un program echilibrat, astfel incat sa poti sa te odihnesti si sa fii in forma pentru scoala. Daca te-ar lasa sa te culci la orice ora si ai alege de exemplu ora 1 sau 2 noaptea (nu te-ai gandi la a doua zi) pe urma ai fi nervoasa ca nu reusesti sa te trezesti si ca vin parintii sa te trezeasca, iar tie iti este atat de somn incat nu poti deschide un ochi. Gandeste-te binewinking

| GabrielaRawr a răspuns:

Nu esti singura la fel dar cateodata mai ma lasa pana la 11 numai daca am ore usoare a doua zi sau daca nu am teme (cateodata ma lasa si pana la 12)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La ce ora vreau eu.winking

| ticsy a răspuns:

Am 13 ani si parinti nu imi spun sa ma culc la o anumita ora dar trebuie in general sa te culci la ora 21:30 sau ca tine la 22:00

| Casiana_9941 a răspuns:

Pana la 21. 00 trebuie sa inchei orice "contact" cu internetul...happy

In rest pot adormi cand vreau eu... Dar de obicei sunt atat de obosita incat nu imi mai trebuie nimic.

De abia a doua zi cand aud ceasul imi rostesc: "Iarasi lumina?"...

| Zuzu_3015 a răspuns:

La 11 niaparat in pat laughing da eu mai stauu daca nu mi somn.