Ea un medicament de linistire, sau gandeste-te la ceva frumos.Si eu aveam frica de dentist dar acum mi-a mai trecuT. Daca te tot duci tot mereu te inveti si nu iti va mai fi frica.Succes:*
Gandeste-te ca vei avea un suras frumos si o respiratie curata...si este indeajuns! Orice lucru bun merita un minimum de sacrificiu!
O sa-ti bage si mana in gwra pentru a vedea daca dintii tai sunt drepti. Apoi, daca trebuie sa iti faca o extractie o sa o faca numai cu un fel de betisor din metal. Daca ai carii, o sa-ti puna o chestie care se invarte si are un ac putin ascutit in varf Iar pentru anestezie(doar daca e cazul), iti va da cu un spray pe locul respectiv sau iti va injecta o substanta cu efect mai eficient decat cel al spray-ului(acum depinde si pentru ce e nevoie) in gintie(chiar sub dintele/maseaua cu prb). Nu e deloc scarbos, iti zic din propria experienta pentru ca eu ma duceam 1 data/luna si nu e nici dureros :* Daca totusi apare o senzatie de scarba nejustificata, gandeste`te la ceva frumos
anonim_4396 întreabă: