Majoritatea se uita la corp/sani/fund, altii la fata, altii la frumustetea interioara.Depinde de gandirea fiecaruia
Depinde aproximativ 99% se uita la fund, dar daca e un baiat care te place se uita in ochii tai
La fizic. Pun pariu ca TOTI se uita prima si prima oara la fizicul fetei. E o chestie generala la baieti. Numai spuneti ca se uita la frumusetea interioara, pentru ca e prima data si n-o cunoaste pe interior, asa ca. ramane exteriorul.
Cum sa te uiti la frumusetea interioara cand vezi pe cineva.
Va zic eu...toti baietii se uita la fund, apoi la fata, apoi la celelalte forme.
Eu ma uit la expresia fetei. De obicei asta e ceva ce tradeaza parte din felul de a fi al persoanei respective. Prima data nu ma uit la fund sau la sani ( decat daca sunt super mari si imi sar in ochi ). De obicei ma uit la buze si la ochi.
Eu in functie de situatie, afara, de la distanta, la silueta, prezenta ei cu totul ca sa zic asa, apoi la chip, daca e un spatiu mai inchis chipul. Probabil sunt in minoritate daca imi pasa mai putin de sani si fund, insa evident nu m-as bucura sa descopar forme nearmonioase, piele incretita, patata sau alte chestii pe care oricum nu le observi in public.