Imi place la nebunie"fara sani nu exista paradis" si ma mai uit la "dona barbara", cand am timp!
Imi place foarte mult telenovela Dona Barbara si Fara sanii nu exista paradis desi nu am mai vazut de mult telenovela si am vazut ca a inceput un film fain
bye
O seara placuta
Dona Barbara, In numele iubirii, paradisul blestemat, fara sani nu exista paradis:X:X:X:X:X:X:X
Ohooo, daca ma intrebai asta vara cand inca era vacanta ti-as fi dat copy paste de pe site-ul lor, de la program Urmaresc fara sani, clona si cam atat.
La "Fara san nu exista paradis", "Paradisul blestemat" si uneori la "Dona Barbara"
Pai ma uit la "Fara sani nu exista paradis","Dona Barbara","Paradisul blestemat","Clona" si mai sunt cateva
u?
Acum acum ma uit la paradisul blestemat si dona barbara..si uneori in numele iubrii telenovela noua....in vacanta de vara ma uitam si la fara sani nu exista paradis...
Din pacate nu ma uit, mama mi-a spus ca mai bine urmaresc un film sau citesc, sau nu stiu, orice altceva, asa ca as vrea sa iti spun, dar nu urmaresc!
Sincera sa fiu ma uit la foarte multe telenovele. cum ar fi:Marina, Paradisul blestemat, Dona Barbara, Fara sani nu exista paradis, Aniela, Cealanta fata a Analiei, Iubire si onoare, Valeria etc... oricum st multe:* Tu la ce telenovele te uiti?
Fara sani.dona barbara, a ta pentru totdeauna(national tv), paradisul blestemat
Andrei67y5 întreabă: