Gresesti. Vreau sa imi iasa din inima si din minte, si mereu incerc sa uit de el.
De exemplu, acum ma uitam la Basescu cum abereaza si la unu` de acolo care doarme[s-o fi plictisit... politica asta] si ma gandeam de ce e atat de chel Base.
Da la iubitul meu si la ce surpriza o sa aiba cand va afla ca m-am retransferat la aceiasi scoala cu el. Sper sa fie fericit
Cred ca tu te gandesti cel mai mult la persoana iubita.
Gresesti, ma gandeam unde domnezoO ma pot angaja mai repede!
Un lucru e clar, incerc sa ma angajez ca sa pot avea o persoana iubita la care sa ma gandesc ulterior.
Nu...incercam sa nu ma gandesc la el...pana am citit intrebarea asta
eh. oricum m.am obisnuit cu durerea in tacere...
no problem...
Dragutza@ am zis la trecut. dar si in prezent face la fel
~imi pare rau pentru tine. Sper sa gasesti pe cineva care sa te merite si sa te iubeasca si tu la fel:*
Ai grija de tine si sa fii iubita.Baietii acestia nu ne merita sa stii.Pentru ca nu pretuiesc dragostea adevarata.
Dar asta e viata.toate cu bune si rele. O sa vina o zi in care o sa ne amintim de acest lucru si o sa radem. te pup:*
Ma gandesc cum sa fac rost de bani pana maine. si da.ma gandesc si la persoana. iubita.
by daii
In momentul de fata ma gandesc ce sa-ti raspund la intrebare. Sti ce? Deja am raspuns
La ce zi frumoasa e si ca e minunat sa ai dreptul sa vezi toate minunile naturii
Eu acum ma gandesc la niste raspunsuri pe TPU
inainte de a intra pe TPU ma gandeam la EL ... el fiind pers iubita cu zici tu
Mda, ai dreptate... dar incerc sa ma concentrez mai mult la intrebarile de pe TPU.
Gresesti.ma gandesc cum va fi seara asta cu prietenele.si cum o sa fie filmul, si ma concentram ce mai zice aici l atv de new moon.persoana iubita o lasam in pace.are si el viata lui si eu pe a mea acum.de fapt nu mai e persoana iubita. e fosta persoana iubitasfarsit
Ai observat cate bella pe aici? grav.nu aveti si voi un jacobde exemplu o fata parca a citat din twilight new moon"m.am obisnuit cu durerea in tacere" fara suparare wazgalycy :*
ALEXANDRA1356 întreabă:
Diorrus întreabă: