anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

La ce varsta ai avut prima depresie din viata ta? Cat a durat cea mai lunga depresie din viata ta?

5 răspunsuri:
| thegatekeeper a răspuns:

Am o fire depresiva in mod natural, sa zic asa, in sensul ca niciodata nu privesc viata ca pe ceva prea placut per total sau ca pe ceva de care sa ma pot bucura. Exista cateva lucruri care imi fac o oarecare placere si de care incerc sa ma agat cat mai mult, dar atat. Cea mai lunga perioada in care m-am simtit constant "la pamant" a fost cam de 2-3 luni.

| DiamondEyes a răspuns:

11-12 ani cam asa... Si a tinut mult timp.
Dar m-a ajutat, m-am maturizat si asta ma bucura.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Ai pus intrebarea ca si cum ar fi obligatoriu ca orice persoana sa fi avut o depresie

| qMiruq a răspuns:

Prima mea depresie am avut-o la varsta de 10 ani [stiu nu e prea credibil] doar ca aveam probleme foarte mari si viata mi se parea pur si simplu ca trece pe langa mine, eram exclusa din toate, stateam singura, faceam numa ce voiam si ma simteam rau atat fizic cat si psihic, a durat ceva timp [3 ani] pentru ca-n depresia asta am inceput sa adopt stilul Emo...eram total schimbata, dar am fost la ceva consiliere psihologice si am reusit sa trec peste. :-)

| ThePrincessOfTheDark a răspuns:

Parca la 11 ani... Nu imi amintesc cat... Eram deprimata, treceau zilele pe langa mine, maicamea ma tara la psiholog, taicamiu urla la mine ca sunt prea indiferenta, etc :l