| 1People a întrebat:

La ce varsta ati aflat de mos craciun si cumthinking ati fost >tristi?

Răspuns Câştigător
| AnnaS123asd a răspuns:

Totul a inceput pe la 5 ani happy
I.am prins pe ai`mei punand dulciurile in brad, dar m.au mintit ca mosu "le-a zis" ca e f. ocupat si a lasat plasele cu dulciuri si jucarii.
Am avut indoiala ca nu exista pana la 6 ani cand au angajat pe cineva (la mine in oras, se pot angaja mosilaughing) si atunci am crezut din`nou cu tarie in mosul. La 6 ani am avut cel mai minunat craciun simteam magia sarbatorilor cu adevarat.
Apoi...cand ieseam afara vorbeau copii cei mari ca nu exista, dar eu ma contraziceam cu toti sustinand ca existalaughing
Pe la 8-9 ani am aflat ca nu exista :-J "prietenii" m.au invatat ca atunci cand sunt singura sa caut in toata casa cadourile\dulciurile (de craciun) si fiind mica asa am facut sad
Apoi toata magia disparuse.
Priveam Craciunul ca un motiv pentru ca parintii sa-mi cumpere ce imi doresc.
Acum, regret ca am fost atat de curioasa.happy

4 răspunsuri:
| katy a răspuns:

Eu sincer nu imi mai amintesc varsta dar cu siguranta am fost trista ca orice alt copil care afla ca mosul nu existahee hee

| Roar a răspuns:

Niciodată nu am crezut în moșul.Nici în Zâna Măseluță.

| XTazzX a răspuns:

Am prins-o pe mama cand punea cadourile sub bradlaughingm-a apucat rasul

| increator a răspuns:

Am aflat de la educatoarea fratelui meu mai mic, cand m-am dus sa-l iau de la gradinita in preajma serbarii de craciun. sunt cu 4 ani mai mare ca el. nebuna credea ca fiind asa mare nu mai credeam.bine, aveam dubiile mele dar ea mi le-a adeverit. cand a vazut ce fata am facut m-a intrebat ingrijorata "nu mai crezi, nu?" bineinteles ca am spus 'NU' oh go on