| DoarPatti a întrebat:

La ce varsta ati avut parte de primul sarut? love struck Cum a fost? >sickPovestiti putin intamplarea! big grin Funda!

2 răspunsuri:
| Nuvăsufăr a răspuns:

La 14 ani.
Superb.
Pâi am condus-o până la scară şi înainte să ne despărţim ne-am sărutat. ( Btw primul sărut a fost unul french love struck)

| Andutza2012 a răspuns:

Primul meu sărut.a fost unul copilăresc.În 2006 am mers cu caţiva dintre vecinii şi prietenii mei şi cu o verişoară la un spectacol de teatru deoarece era "Ziua internaţională a copilului", 1 iunie, a mers cu noi şi un băiat de etnie rromă, mutat recent pe strada noastră, eu aveam 16 ani iar el aproape 19 ani.La acel spectacol el s-a jucat cu clema mea de păr şi s-a rupt. Apoi am venit acasă şi mai tarziu am ieşit iar afară. toţi ceilalţi erau în parc.am mers împreună cu el pe terenul de fotbal unde jucat ei de obicei, eram singura fată de acolo iar mainile noastre erau aproape împreunate.Toată lumea spunea că suntem împreună iar noi ne amuzam de situaţia aceasta.Seara.a fost o polaie torenţială, eu eram singura care avea umbrela la mine aşa că i-am dat-o verişoarei mele să se duca să se vadă cu iubitul ei, se făcuse tarziu şi am zis să mergem să vadă ea.cand am ajuns sub un copac foarte mare vantul a inceput să bată cu putere iar amandoi eram foarte uzi din cauza ploii.în acel moment a avut loc primul meu sărut.Umbrela mea apoi a rămas la el pană a doua zi, nu am discutat niciodată despre acel sărut.La cateva zile apoi am aflat că se însoară (conform tradiţiei).de atunci nu ne-am mai vorbit niciodată deşi ne vedem destul de des.