Intro zi eram la scoala si ma duceam spre cantina cu fetele ...am mers si deodata un tip vine la mine si ma saruta da eu:
-ce ai ma mancasi ardei iute si vri sa te indulcesti in buzele mel
imi placea si mie tipul evident ca daca nu ii lipeam una peste fata
funda?
Hai sa ma fac prima de ras ... La 6-7 ani ) cu unu de 14 ) Si eram asa de prostutza, tot ma gandeam ca am bebe, si eram foarte speriata si nu stiam ce o sa se intample, si o luam pe soramia la intrebari ) Dar noh, sper ca nu a fost asa de stanjenitor acel sarut, pentru ca nici macar nu mil mai amintesc
La 12 ani Eram in casa la un prieten comun a venit spre mine, eu am dat inapoi, aproape ca fugeam. M- a prins de mana si m-a pupat asa mai mult brutal nu a fost deloc romantic primul sarutt .
Poi cred ca la 14 ani. Eram un ceea mai buna pr a mea pe strada si apoi au oprit doi baietii la noi la poarta.am vb vr`o cateva zile cu ei la tel. dupa ne-am combinat cu ei.Am plecat totii 4 sa ne plimbam prin sat si ne-am asezat totii pe o banca si ne-am sarutat.a fost un sarut asa pasional nici nu mai ma lasa sa respir.km atat.dar nu ne-am iubit. dupa vr`o 2 sap ne-am desp.
Ionika scuze tu ai cel mai amuzant rasp.dar nu ai funda in dreptul tau...adica mie nu imi apare funda si nu pot sa iti dau funda
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: