Am zis pas experientei asteia.Si acum e prea tarziu.Deja am trecut de varsta care iti da voie la prostii
Prima data am tras un fum cand eram foarte mic din curiozitate si am inceput sa tusesc din prima. Am fumat apoi ceva mai tarziu o perioada foarte scurta si foarte putin. Si apoi m-am lasat. Am spus ca nu mai fumez si asa a fost.
Eeeee...eram f mica. aveam vreo 5-6 anisori.imi amitesc ca luasem o tigara din pachetul tatalui meu(era vacanta d vara)si am aparins-o urmatoarea zi.cand s-a aprins tigara am inceput sa tusesc f rau si atunci am zis ca nu voi mai fuma in viata mea, insa nu s-a intamplat asa.acum vreo 4 ani m-am apucat iar d fumat la ziua d nastere a unei prietene. fumam cu cateva luni inainte d ziua ei d nastere, dar d atunci am inceut sa imi cumpar eu tigarile. d atunci mereu am pachetu d tigari si bricheta la mine.acum 4 ani aveam 14 ani.
Primul fum l-am tras la 6 ani. Am vrut și eu să văd cum e! Aproape că m-am înecat! De atunci nu am mai tras nici un fum! Și nici nu cred că voi fuma vreodată!
Dydy stai calma ca de la o tigara nu te apuci de fumat.
prima tigara a fost la majoratul meu cand am incercat si eu sa vad cum e
Eu nu am incercat inca. As incerca odata, da` mi-e sa nu mai vreau una, si inca una, si asa sa se nasca o dependenta nesanatoasa. :-ss
La 9 ani si m-a prins tata. Eram pe afara, mi-a zis sa vin sus. Am venit sus si imi aprinde o tigara o pune pe masa si zice : fumeaza! El s-a dus dincolo iar eu am fumat-o. Cand a venit mi-a tras o palma si de atunci nu mi-a mai trebuit tigari
La 13 ani a fost prima data , da faza e ca nu am simtit nimic gen sa mai vreau, am incercat si in piept nu stiu daca a fost bine cred ca mi-a reusit, nici n-am tusit. Faza e ca nu stiu de ce fumeaza lumea chiar nu a avut nici un gust,(asta mi-am dat seama dupa 2 tigari fumate, marci diferite)... nu stiu ce sa zic saptamana trecuta am facut asta si n-am nicio treaba a fost o experienta totui ( baiat )
CrissuCristina întreabă: