| DeyaAndreea99 a întrebat:

La ce varsta credeti ca ar trebui (noi adolescentii) sa avem primul/prima prieten/a?

Răspuns Câştigător
| Naftalinaaa a răspuns:

Nu e ca si cum ti-am spune noi ca tu trebuie sa ai prieten de la 18 ani in sus. si tu chiar o sa iei in considerare astalaughing. prieten poti sa ai si la 10 ani, toti am avut cate un iubit/a la o varsta atat de frageda.si ne laudam pe la prietene sau pe la parinti : avem prieten/a avem prieten/a. deci. daca iti place de cineva, nu conteaza varsta pe care o aveti. sunt cazuri in care sunt doua persoane impreuna de cand aveau 9 ani.si au 20 de ani de casnicie laughing

2 răspunsuri:
| MirelaC a răspuns:

Hei
Nu cred ca exista o varsta potrivita la care sa ai prieten/a.
Eu una consider ca trebuie' sa stii ce inseamna a tine la cineva si ce inseamna "te iubesc", ca sa nu fii cu cineva doar ca sa fii.
Am impresia ca multi sunt impreuna doar pentru ca ceilalti au pe cineva si ca sa nu ramana ei in urma sau, in cel mai rau caz, "pai ce? eu sunt mai fraier/a? ia sa imi fac si eu prieten/a"
"Te iubesc" nu mai e ce a fost.E spus in mai putin de 2 saptamani si e pacat, pentru ca persoanele care spun asa de repede, clar ca nu stiu ce inseamna si cat de delicata e partea asta dintr-o relatie.
Te simti mult mai bine cand a trecut ceva timp(cel putin 3-4 luni) si el/ea ti-a zis ca te iubeste.
Despinde de la persoana la persoana treaba asta, dar eu una cred ca ar trebui sa ai prieten de pe la 17 anithinking cand stii ce inseamna o relatie si cate implica ea, pentru ca nu e chiar atat de simplu cum crede toata lumea.
pa paa

| nesuferit a răspuns:

La varsta la care ai timp de asa ceva, dar totusi de cand adolescent inseamna 13 ani :O

Întrebări similare