Parca a mai fost intrebarea asta... in fine :d
Pentru fete:Moral 17 18 ani. (ceva la care eu pers tin mult)
pentru fete: Dar medical este indicat la 15 16 ani, de ce? pentru ca hormonii se pun in functiune si corpul tau se va dezvolta. o sa observi ca tii se va mari talia, dar asta numa pentru ca, corpul se pregateste pentru o sarcina sanatoasa candva in viitor.
pentru baieti: oricand vrei, dar dupa 13 ani, pana atunci organele de reproducere nu sunt complet formate, risti complicatii pe viitor.
Fetelor, intelegi adevarul asta rece si dur. pentru baieti nu exista complexitati psihice cand vine vorba de sex, nu isi complica viata in alte cuvinte (of, din nou, misoginia asta )
La 18 ani Atunci esti pregatit pentru asa ceva.Daca esti mai mic trebuie sa mai astepti
Daca esti baiat.la orice varsta.cu cat mai repede cu atat esti ma macho
Daca esti fata...cand simti nevoia.
Parerea mea dupa 18 ani cand poti sa-ti asumi responsabilitatea faptelor tale.
De la 18 ani esti pregatit atat fizic, psihic cat si moral sa-ti incepi viata sexuala.
Nu cred ca exista o varsta anume pentru acest lucru. Important e ca tu sa te simti pregatit/a!
Io zic ca cel mai bine cand te simti pregatit si crezi ca merita, poti sa fi pregatit la 14 sau poti sa nu fi pregatit la 20 de ani, depinde de situatie...
Nu cred ca este o varsta anume, cand iubesti persoana care iti este alaturi si cand te simti pregatit/a sa faci asta
Nu exista o varsta... o sa iti dai seama cand esti tu pregatita, crede-ma... lol@funnymantm
Sunt de parere ca e bine sa ti. o incepi dp 17 ani si la baietii si fete
sub 17 ani deja cred ca e un pic infantil si nu gandesti prea limpede
Unii zic ca la 14, altii ca la 16, altii la 18, altii spun sa o faci cand te simti pregatita. Insa cred ca majoritatea dintre noi n-am facut acest pas cand ne-am simtit pregatiti, ci ne-am orientat dupa prieteni, am fost influentati de cei din jur.
Foarte putine persoane au fost intr-adevar pregatite pentru acest pas. Eu zic ca varsta ideala e undeva la 17-18 ani, depinde de gradul de maturitate al fiecaruia. Sexul nu este doar o joaca, implica sentimente, placere dar si responsabilitati pentru ce s-ar putea intampla dupa.
Atunci .cand vei fii capabil sa iti asumi si responsabilitatea a ceea ce inseamna un act sexual si urm lui
yonuplec întreabă:
anonim_4396 întreabă: