| Cristina_1606 a întrebat:

La ce varsta e normal sa iti pierzi virginitatea?

Răspuns Câştigător
| DelphhiN a răspuns:

Eu una am 16 ani si inca nu mi.am pierdut.o am tinut.o bine sa nu plece rolling on the floor depinde cat de pregatita esti pentru a face acest pas...normal ar fi ok sa o pierzi dupa 18-19 ani.dar nah.fiecare cat de nerabdator e nu e ceva batut in cuie ca trebuie sa ti.o pierzi la 18-19 ani dar asa e cel mai bine intelegi mult mi bine ce se intampla. funda?

8 răspunsuri:
| TeoPT a răspuns:

După 17-18 ani

| denis112 a răspuns:

Cand vreihappy

| AngelCrystals a răspuns:

Depinde am mai auzit intrebarea asta de mai multe ori si cel mai normal ar fi dupa 16 ani.

| deutSa a răspuns:

Nu exista o varsta la care sa ti-o pierzi, exista doar momentul in care esti tu pregatita fizic si psihic s`o faci!

| PamfleticaTotHellenne a răspuns:

Buna,pai normal fetele dupa 17 ani.Depinde,unele fete nu sunt virgine cand isi fac buletinul oh go on

| Kalyn a răspuns:

De obicei in momentul in care esti pregatita...asta in cazul in care nu vrei sa devii o zdreanta in fata tuturor; vreau sa spun ca acele copile care la 13-14 ani o fac nu sunt destul de pregatite mental pentru asta si ajung sa fie fraierite cam de...toti si isi fac o anumita reputatie prin astatongue

| Nordic a răspuns:

Dupa casatorie. Scuze ca nu sunt "cool" si ca am conceptia asta "invechita" pentru majoritatea persoanelor.

| ICHBalexnunu a răspuns:

Eu mi-am pierduto la 14 ani (baiat) si acum am unele remuscari chiar daca mai sunt cu ea si o iub foarte multlaughing) crying((
Cum vrei tu daca nu afla mami si tatihappy

Întrebări similare