Eu una am 16 ani si inca nu mi.am pierdut.o am tinut.o bine sa nu plece depinde cat de pregatita esti pentru a face acest pas...normal ar fi ok sa o pierzi dupa 18-19 ani.dar nah.fiecare cat de nerabdator e nu e ceva batut in cuie ca trebuie sa ti.o pierzi la 18-19 ani dar asa e cel mai bine intelegi mult mi bine ce se intampla. funda?
Depinde am mai auzit intrebarea asta de mai multe ori si cel mai normal ar fi dupa 16 ani.
Nu exista o varsta la care sa ti-o pierzi, exista doar momentul in care esti tu pregatita fizic si psihic s`o faci!
Buna,pai normal fetele dupa 17 ani.Depinde,unele fete nu sunt virgine cand isi fac buletinul
De obicei in momentul in care esti pregatita...asta in cazul in care nu vrei sa devii o zdreanta in fata tuturor; vreau sa spun ca acele copile care la 13-14 ani o fac nu sunt destul de pregatite mental pentru asta si ajung sa fie fraierite cam de...toti si isi fac o anumita reputatie prin asta
Dupa casatorie. Scuze ca nu sunt "cool" si ca am conceptia asta "invechita" pentru majoritatea persoanelor.
Eu mi-am pierduto la 14 ani (baiat) si acum am unele remuscari chiar daca mai sunt cu ea si o iub foarte mult) ((
Cum vrei tu daca nu afla mami si tati
Bogdanmanolachi întreabă:
draqsorul întreabă:
DanielleDanielle întreabă: