Traieste-ti viata omule, da i dracu de parinti. Decat sa mori si sa nu fi avut un trecut interesant, sa le povestesti prietenilor, rudelor, mai bine fa ce simti.
Nici eu nu inteleg mentalitatile astea din 70’, femeia sa fie numai la cratita si sa ramana virgina pana la 30 de ani, cand se marita. Pana la urma nu mai suntem ca in trecut, ne-am schimbat si noi, am evoluat. Cu o astfel de mentalitate, noi ca popor, nu vom evolua niciodata. Si asa suntem inapoiati cu vreo 40 de ani fata de alte tari!
Buna! Nu exista o varsta anume dar ar trebui sa fii matur, cu capul pe umeri si sa te simti pregatit pentru o relatie. Acum, nu incepe sa cauti fete disponibile. Ideal ar fi sa legi prietenii. Relatia vine dintr-o prietenie, cel putin asa consider eu, ca intr-o relatie, la baza asta sta. Din moment ce zici ca au o mentalitate atat de invechita, cum poti sa te gandesti sa te prefaci gay? Ar inseamna alte discutii in familie. Cel mai simplu e sa nu ii bagi in seama. Pana la urma este viata ta si tu decizi ce vrei sa faci, cand si daca te insori.
Buna.O relatie serioasa la 20 in sus ar fi ok, insa pentru casatorie 25-35. Daca parintii tai inca mai traiesc cu amintirile de pe vremea lor, cand oamenii se casatoreau la 18-20 de ani, nu prea ai ce face.Nimic nu le va schimba opinia in legatura cu subiectul.
Dar cine te obliga sa ai relaţie traeşteti viata ca si asa n-ai ce sa pierzi sa te vada insurat asta ar trebui sa fie alegerea ta nu ce spun ei nu prea inţeleg parinti tai cum sta treaba cu relaţiile din ziua de azi majoritate fetelor sunt materialiste. Si relaţiile pot durav 6 luni 1 sau maxim 2ani etc trebuie sa te hotarašti tu nu sa faci ca asa vor ei