Cand simti ca cel pe care l-ai gasit este cel care te completeaza.
Dar nu mai devreme de 13-14 ani
Eu am avut de la 8. ) da ma rog.;-j nu a fost serios. ii trageam cate un pupic pe obraz. ) daca tie iti place de vreun baiat si lui de tine. :d puteti fii impreuna.
sper ca te-am ajutat. :*
La fete... mai rapid ca se maturizeaza cu aprox 4 ani mai rapid ca baieti, dar nu ca e bine ci asa e modelu. Parerea mea e ca nu trebuie graba adica acum pe la 12-13 deja... fara floare multe, dar pe la 19-20 daca vrei ca poate(sanse cam de 20%) sotul sa te aiba virgina, si sa nu se gandeasca noaptea, nervos ca sta in pat cu o,, marfa de mana a2-a''(cel putin)
Si la faza cu sarutul e cam riscant ca prin sarut se ia epstein barr(boala sarutului) care nu are tratament.
Atunci cand esti tu pregatita si te simti indragostita cu adevarat! Si daca parintii iti permit. fundita :X plzz
Nu cred ca ar conta varsta asa mult! Mai important e cum e prientenul care ti l faci si aici ma refer la caracter, personalitate etc...
Nu e o regula, da` acum nu te apuci de la 10 ani sa ai prieten ca nici nu stii pe ce lume traiesti la varsta aia . In jur de 13-14
Rey...se cheama mononucleoza de fapt,si are tratament,nu antibiotic, ci cu(,)calmante de dureri, acolo la maturizare erau 2-3 ani, si de "marfa de mana a 2-a"nu comentez.de cand sunt femeile obiecte ce pot deveni second-hand?