Nu este o anumită vârstă pentru a avea un iubit. Ştiu fete de 18-19 chiar 20 de ani care nu au avut iubit şi nu s-au sărutat cu nimeni si fete mai mici de 12-13 ani care au avut nu ştiu câţi iubiţi.
Pur şi simplu nu ai găsit încă persoana potrivită.
Crede-mă şi eu am văzut zilele trecute, în parc, 2 fete de clasa a 2-a sau a 3-a care se băteau cu pumnii pentru un băiat.:
Eh. dupa parerea adultilor viata sexuala trebuie inceputa la 18 ani, pentru ca. spun ei, pana atunci corpul tau e intr-o dezvoltare continua. Viata sexuala tu decizi cand ti-o incepi, dar te sfatuiesc sa ai grija cu cine, unde, cand si cum o faci. Poate pe urma vei avea surprize ca ai facut-o si cu " x" si cu "y" ceea ce nu cred ca ti-ar convenii. Paererea mea este sa o faci cand esti pregatita si cu o persoana in care poti sa crezi. Sexul nu este ceva rau, atata timp cat te protejezi si nu devi o... ai grija de tine si succes in alegerea deciziilor.
Eu nu ma refeream la sex (doamne fereste la 14 ani) dar ziceam asa..sa fi impreuna cu un baiat, sa te saruti, sa vorbesti cu el.sti tu.Nu sex
Si eu am 16 ani si nu am avut o relatie serioasa cu nimeni.asa ca nu te ingrijora.consider ca in viata e timp sa le faci p toate
141414 întreabă: