In clasa a doua, la 9 ani dar a fost ceva copilaresc. Prima oara cand m-am indragostit si nu a fost o iluzie a fost anul trecut, la 19 ani.
La 15 ani. da... a fost dragoste la prima vedere. p atunci inca mai credeam in asa ceva, acum insa sunt d parere ca dragostea vine in timp cand incepi sa cunosti persoana d langa tine.
in fine."EL" m-a schimbat enorm d mult si datorita lui sunt ceea ce sunt azi.
N'a fost la prima vedere. a fost la prima mirosire...
nu stiu nu cred ca a fost vreodata asa ceva la mine
Never nu ca nu as crede in dragoste la prima vedere dar la mine nu functioneaza sau nu gasesc pers potrivita
Dupa la 11 ani`
Si, si azi cand il mai vad pe strada ink mai simt fluturasi in stomac dupa el`
Si nu, nu a fost dragoste la prima vedere, prima oara a fost atractie fata de el, cu timpu` incepeam sa ma indragostesc din ce in ce mai mult`
12 ani)
dar acum nu mai sunt de aceeasi persoana
probabil a fost ceva copilaresc atunci.
La fix13 ani. chiar de ziua mea. si acum sunt indragostita tot de aceeasi persoana...
An aproape 17 ani si n-am fost indragostit niciodata nu consider ca e varsta sa ma indragostesc de cineva
La 12 ani... dar n-a fost tocmai un caz fericit.Am tinut la el mult timp, in secret, ca in telenovele ieftine. Acum am aproape 16 si nu mai sunt indragostita. Crede-ma, e mai bine sa suferi din iubire decat sa nu iubesti.Lipsa iubirii te face sa te simti pustiu dupa ce ai simtit-o
La 12 ani de un baiat dulce si dragut.prima data nu mi-a placut. dar cu timpul am inceput sa-mi placa din ce in ce mai mult mai ales vara cand ma conducea acasa:X:X.cu bicicleta. si acum il mai simpatizez. putin atata
anonim_4396 întreabă: