| AntoniaRaluca a întrebat:

La ce varsta te indragostesti? cum stii ca esti indragostit? daca pana la 13 ani nu te indragostesti, ce faci?

7 răspunsuri:
| Smiley97bla a răspuns:

Nu contează vârsta.
Știi zicala aceea: "dragostea nu are vârstă", ei bine e adevărată. Nu cred că e necesar să te forțezi să te îndrăgostești de cineva doar pentru un anumit motiv. Când dragostea vine, vine happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tu te/ne întrebi la ce vârstă te îndrăgostești? N-are nici o importanță, dar la vârsta asta(de 9-16) pot spune că e mai mult de fațadă toată "parada" asta. Te simți atras/ă de el/ea și invers, vă mozoliți toată ziua, și vă credeți iubiți până la sfârșitul vieții.
Se spune că dragostea îți ia mințile, vouă ce o să vă mai ia?
Te dai cu sania?

| DoareuAtat a răspuns:

Nu conteaza varsta atata timp cand tu il iubesti.Sti verbul acela,, Dragostea nu are varsta''Cand iubesti pe cineva nu sti ce sa ii zici adica ti se innoada limba.Nu este necesar sa iubesti pe cineva doar daca esti obligata sau vrei tu. Dragostea vine pur si simplu cand te uiti in ochii acelui baiat si simti ca te indragostesti.Sincer asa mi s-a intamplat si mie.Am dorit sa impartasesc cu tine.

| FuckMyLife a răspuns:

Inseamna ca nu a fost sa fie... poate mai tarziu te vei indragosti.

| duuh a răspuns:

Te sinucizi, ti-ai trait viata degeaba.

| ayosmdk a răspuns:

Dragostea nu are varsta...

| Borsko a răspuns:

Totusi nu ti se pare ca pentru 13 ani "dragostea" e un cuvant cam puternic pentru ceea ce simti de fapt?