Bună seara!
Probabil la 12 ani, dar e posibil chiar în curând, căci generaţia actuală este mai grăbită! Dar să nu te sperii, draga mea, e ceva normal. Tu să ai cumpărate nişte tampoane, Always ori Carefree, de la supermarket sau de la farmacie, ca să fii pregătită. Şi spune-i mamei când se va întâmpla, pentru că ea o să-ţi mai dea nişte sfaturi bune
Te aştept pe lecturirecenzate.ro!
Să ai o săptămână bună!
Nu are legatura cu mama ta, depinde de corpul tau.
Ai abia 11 ani.Mai ai timp destul.
De la 10 ani incolo poate sa vina oricand, acum depinde si de organismul fiecarei fete plus ca mai este si genetic in functie de varsta la care i-a venit mamei iti poate veni si tie, nu este neaparat o regula astaMie mi-a venit a 2-a zi dupa ce am implinit 13 ani am fost obsedata de problema asta de la 11 ani, asteptam in fiecare zi sa-mi vina si cand in sfarsit mi-a venit imi doream sa aman momentul.
Take care!
Suntem vrajitoare ca sa stim cand iti vine tie ciclu? hai ca ma apuc acum sa dau in carti si iti zic dupa
Nu conteaza cand i. a venit mamei tale. In cazul meu mamei i. a venit la 16, iar la mine la 13. Depinde de fiecare organism in parte.
Nu are nicio legatura. mamei mele i-a venit la 16 ani, mie la 13 ani, aproape 14.
mamei verisoarei mele i-a venit cam tot pe la 16 ani, ei i-a venit la 11 ani si a fost foarte stresata si ii stresa si pe restul cu "problema" ei.
ai doar 11 ani, mai ai rabdare, mi se pare prea devreme ca sa iti vina