anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

La ce varsta v-ati indragostit pentru prima data?
Cum a fost?
Sentimentele v-au fost impartasite?
Multumesc anticipat happy

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

In clasa a 2-a, de colegul meu de clasa.Si el ma iubeahee hee ma fugarea pe coridoare, ma pupa pe obraz cand nu eram "in garda", imi fura mancarea, imi bea din suc, se muta cu mine in banca, ma tragea de cozi, mergeam cu el acasa(aveam acelasi drum spre casa, stateam destul de aproape). Si ce fericita eram cand eram cu el laughing Am dansat cu el la serbare...Era mai unul in clasa care se tinea dupa mine(eram un sex symbol), si asta de care imi placea ii dadea pumni in cap cateodata, in fata mea(neah, gelozia). De 1 martie tot timpul imi aducea martisor. Mi-a adus o data un buchetel de ghiocei, eram la reuniunea de final de clasa a 4-a.Eu ii duceam prajituri la scoala, cand facea mama, mereu sterpeleam cateva felii sa ii duc si lui. Ce fain era happy

29 răspunsuri:
| FoXy a răspuns:

Pff prima datastraight face

Pai sa zic la gradilaughing aveam vreo 5 gagicilaughing toate fetele ma invidiau chiar daca abia aveam 6 dinti jumate in guralaughing. Daca mi-a fost impartasita asta nu stiu.

Răspuns utilizator avertizat
| pepe a răspuns:

A trecut multa vreme de atunci, mai mult de 30 ani, eram intr-a intaia si ea avea mai multi dinti ca mine.

| Deer a răspuns:

La gradinita aveam gagii rolling on the floor

| Silvia a răspuns:

Hey. vorbeam si eu despre indragostit pe bune. acea senzatie care te face sa tremuri. blushing
fiti seriosi laughing

| nellyneliana a răspuns:

Pai... pe la 16 ani cred, pentru un timp sentimentele au fost reciproce, apoi, nu stiu ce s-a intamplat... cert e ca s-a terminat destul de repede...big grin

Janina
| Janina a răspuns:

Prima data... a fost la 16-17 ani.
M-am dat eu bine pe langa el, Cosmin il cheama...am avut o poveste frumoasa...desi ne-am despartit suntem buni prieteni si am un sentiment ...nu stiu cum sa il numesc cred ca tin mult la el, emorm.
a fost o relatie foarte frumoasa, si am doar amintiri placute de la el... e un baiat extraordinar care merita toata lauda si admiratia!

| victoria_8973 a răspuns:

La mine a fost cam complicat sad
un tip ma placea cand aveam 10 ani, iar mie de el - nu
peste 2 ani am realizat ca si eu il plac dar trenul a plecat... si eu nu eram in el crying crying... ma purtasem oribil cu el... si pana acum imi pare rau... oricum il simpatizez si acum happy...

| andreea89 a răspuns:

Eu nu am fost indragostita niciodata...sad

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

La 16 ani, de un coleg, eram vecini, mergeam impreuna la scoala, veneam impreuna, duminica mergeam la film, eram in competitie cu notele obtinute si aveam o mare satisfactie cand luam note mai bune decat el.In vacanta de vara s-a mutat cu parintii in alt oras.

| ioanaa a răspuns:

La 15ani. Si am stat cu respectivul pana la 17 happy
Nu regret nimic din cele intamplate, nici macar momentele in care ne certam. M-a invatat sa iubesc sincer, mi-a aratat viata cu bune si cu rele. Acum suntem prieteni, si mai vorbim din cand in cand la telefon.

Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

Acum e prima data si e excelent ca e dragoste pe internet.
rolling on the floor

| Encore a răspuns:

Valutzza da cati barbatii aveai rolling on the floor)))
Io la 14 ani parca thinking

| FoXy a răspuns:

Am zis la gradinita si nu erau barbati erau niste bieti baieteilaughing... aveam vreo 5 ani sa zic pe atunci si ca fiecare copil aveam si eu "prieten"laughing da nu unu, ci 5. Ce mi-a placut a fost faptul` ca m-au lasat sa ii tund. dar nu numai parul ci si sprancenelelaughing unii si acum mai au semne la sprancenelaughing

| FoXy a răspuns:

laughing

| yanny`s a răspuns:

straight face Eram micuta, aveam aproape 8 ani.Eram la ziua unui prieten, acolo era si el. un zambet si m-a cucerit. L-am iubit 7 ani, cu cat trecea timpul si cresteam, cu atat realizam ca tin la el tot mai mult.Si lui ii placea de mine si dupa vreo 5 ani, a incercat sa se apropie de mine, dar il iubeam atat de mult incat nu ma puteam apropia prea mult de el, imi aparea precum o minune, ceva ce nu poti avea...Am crescut si ne-am schimbat. El s-a schimbat. A incercat de nenumarate ori sa ma faca geloasa, spunandu-mi ca are pe alta, pana cand am aflat ca lui chiar ii placea de o fata care se mutase de curand langa noi. Ultimul revelion petrecut impreuna, cu prietenii nostri [comuni] si cu familia... a pus punct iubirii mele.Si acum, de curand, el vroia sa ma sarute, macar o data, de dragul vremurilor trecute, dar pentru mine nu mai inseamna nimic el... a fost o iubire esuata, daca o pot numi asa.Nu cred ca o sa mai iubesc vreodata cum l-am iubit pe el...sad Tu? Esti indragostita?smug

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

La gradinita iubeam toti baietihee hee si in fiecare an scoalar ma agatam de cate un baiat si imi spune-am k el este tatal copiilor meihee hee vrajeala laughing... dar iubirea adevarata este abia acum la 21 de ani cand simt ca sunt iubita, respectata, satisfacuta, alintata si tot ce e frumos si romantic intr-o relatie se cheama Adrian si il iubesc enorm... iar ce-a mai lunga durata a foat la 15 ani pana la 18 ani dar aia mai mult a fost din ambitie... a 2 relatie a fost pe net cu un tip de la bucuresti...dar...gelozia si distanta ne-a despartit iar in momentul de fata traiesc o nemaipomenita poveste de iubire de aproape 1 an si 4 luni...Sa fii iubita si nu uita sa-l pretuiesti mult pe cel de langa tine pentru ca la randul tau si tu vei fi pretuita de el. Te pup.Sa ne auzim cu bine!

| kikinoname a răspuns:

Pff 5 ani.

| Simon_7286 a răspuns:

La 13 ani si afost o dragoste fara ca ea sa o cunoasca. abia la 50 ani i-am spus dupa ce am trecut prin viata alaturi de alte persoane

| Nimeni a răspuns:

Pai la gradinita imi placea de un baiat si ii dadeam surprizele de la pufuleti laughing...
apoi cand eram in clasa a`iv-a cica aveam gagiu dar nici macar nu stiam ce inseamna asta laughing...eram copil... ce sa stiu happy

| BlueDreams a răspuns:

Chiar nu stiu ce sa-ti raspund.Eu inca sunt destul de mica{13 ani}dar pot sa-ti spun ca mi-a placut de un baiat ff mult{de fapt de doi}. In fine nu sunt in masura sa raspund la intrebarea asta, eu inca am destul timp. Ce pot sa-ti spun e ca mi-a placut de un baiat la gradinitalaughing.

| Cristina_3547 a răspuns:

Dar totusi...stiu ca aia nu e dragostebig grin...cv de genu doar.

| Cristina_3547 a răspuns:

Pfoai!
Aveam 13 ani si eram dn'soara de onoare la nunta lui sor'mea.Cavalerul era prietenul cel mai bun al cumnatului meu.
Nu stiu cum s-a nimerit ca el a venit de cateva ori cu noi la cumparaturi pentru nunta.Si ma imbratisa, vorbea cu mine, glumea. ce mai, vis!laughing
La nunta a fost super misto day dreaming am dansat.

Eii si intr-o zi cand ne uitam la filmarile de la nunta, aparea EL pe ecran si face tata :"-Tu te-ai cam indragostit de asta haa?"

CEEEEEE?!
rolling on the floor
Doamne eram rossiiie, nu mai puteamlaughing Si inca nu pot sa inteleg cum si-a dat seama:-s laughing

P. S. El are vreo 24 de ani acum...si sambata asta se insoara frustrated ~x(
rolling on the floor

| Silvia a răspuns:

Cred ca da... dar mai bine nu ptc am gresit prea mult straight face

| Crisu_8081 a răspuns:

La 16 ani. A fost o experienta de vis :X

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Poi aveam 9-10 anisori...il iubeam fff mult...eream topita dupa acel baiat...cand il vedeam simteam ca sbor, cand im vorbea inima batea atat de tare in cat mai avea putin si iesea... iar cand ma atingea nichi nu stiu cum mai stateam in picoare! ACUM chiar nu stiu daca chiar eream indragostita...pentru ca eream prea mica, dar de atunci nu mai am simtit asa pentru nichi un baiat...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

M-am indragostit si eu pentru prima data si pot sa spun ca e cel mai frumos lucru care m-i s-a intamplat vreodata. Dar deja l-a mine s-a ajuns la dragoste. Aveam 14 ani pe atunci. iar tipul atunci avea 20, acum dupa 10 ani ne casatorim.La inceput toata lumea a fost impotriva noastra el fiind in ochii lumii pe atunci un ''baiat rau'', nimanui nu i-a venit sa creada cat de mult s-a schimbat.

Întrebări similare