Asa ziceam si eu si s-a intamplat, cu mai multe persoane.
Da, prima mea iubire a fost la 4 ani de o femeie de 30. Apoi a mai urmat o fata care era la liceu si eu abia terminasem clasele primare, apoi am avut indragosteli si cu cadrul didactic, ultima chiar anul trecut. Oricum cea mai mare diferenta a fost de 30 de ani.Dar au fost iubiri scurte, de o luna, doua.
Cea mai frumoasa a durat si cel mai mult-1 an, am fost si impreuna, ne-am si despartit.Acum e altcineva care promite sa depaseasca acel an, deja fiind 7 ani de indragosteala secreta bineinteles pentru ca nu ar merge o relatie sub nicio forma, este imposibil, nici nu are rost sa marturisesc.Dar e un sentiment placut care imi hraneste optimisul.De 7 luni sunt hiper-fericit de parca as fi bolnav si toate mi se par super si nu am nicio problema.
Eu ma indragostesc de nevoie, pentru alimentare cu energie
La aproape 18 ani, insa nu pot spune cu certitudine daca a fost sau nu dragoste. Probabil mai mult obsesie, insa nu mai are vreo importanta, acum.
Nu m-am indragostit niciodata de cineva mai matur sau mai in varsta decat mine, ci dimpotriva, am observat ca ma atrag persoanele ceva mai mici decat mine sau de aceeasi varsta.
La 18 ani pot spune ca m-am indragostit pentru prima oara cu adevarat.Tot ce fusese pana atunci, nu era nimic serios, era trecator.
Insa la 18 ani am simtit pentru prima data acei fiori si fluturasi in stomac .
In legatura cu intrebarea ta, de ce nu te poti indragosti pai poate nu ai gasit persoana potrivita, persoana aceea care sa iti transmita mii de emotii si de fluturasi in stomac.Eu zic sa stai linistita, sa nu iti faci griji, pentru ca ai sa vezi cand vei intalni persoana care sa iti placa te vei indragosti fara sa iti dai seama de ea, vei vedea.
De o persoana mai matura ca si mine, nu m-am indragostit niciodata.
Buna,
Niciodata nu poti sa stii cand te indragostesti, dar la mine a fost deja la ordinea zilei.
Prima data m-am indragostit nebuneste pe la 13/14 ani de un canataret, visam cu ochii deschisi, credeam ca el este unica mea iubire.
Pe urma la aproape 15 ani m-am indragostit de un baiat mai mare cu 5 ani, am suferit mult si dupa el deoarece nu aveam sanse!
Dupa parerea mea iti este bine luand in vedere faptul ca unele persoane traiesc adevarate drame din dragoste, pana se trezesc!
Asteapta momentul potrivit.
Atunci cand te astepti mai putin poate aparea persoana potrivita din viata ta.
Ce glume pe tine in aceasta zi frumoasa. Te puteai abitine, zic si eu.
Pot spune că odată am fost îndrăgostit, și atunci era la vârsta de 17 ani.
Restul au fost doar atracții.
O zi frumoasă îți doresc.
Buna...eu pe la 17 anisori(el avea vreo ~ 20) Acolo dragoste cu nabadai
O sa te indragostesti si tu."Sare iupurele de unde te astepti mai putin" Nu te ingrijora in privinta asta.Toate la timpul lor..Sau ai vreo 30-40 de ani si nu te-ai indragostit? Dar, astepti tu persoana potrivita, care te va face sa zambesti (doar privindu'i ochii). Bafta cu indragostitul!
Dragostea vine cand vrea ea nu cand vrei tu.Eu 13 si nu m-am indragostit. Cand o sa te indragostesti o sa stii ca el este sau ea (nu stiu daca esti fata sau baiat scuze) o sa ai fluturasi, te vei balbai, vei fi tot timpul cu zambetul pe buze, o sa stai si te vei gandi la acea persoana. Te salut!