Aveam 15ani...si s-a intamplat cu primul meu prieten care avea 25de ani.Eram stresata ca nu o sa ma descurc si recunosc mi-era putin scarba la inceput(nici eu nu stiu de ce) dar totul a decurs super. El stia ca nu stiu sa sarut(ii spusesem) si mi-a spus ca sarut bine pentru inceput desi stiu ca am fost groaaznica
Pai a fost la 13 ani a fost cu un baiat mai mare cu un an ca mine, eram pe strada ne plimbam si la un moment dat m-a sarutat. (a incercat si mai profund dar nu l-am lasat)
Puff. 14 ani primul meu prieten nu avea experienta eu aveam cat de cat ca mai avusem prieteni inainte.
si na m-am dus la el acasa...
si a fost ceva de genu wow...
stii e bine daca te lasi dusa de val si nu iti pasa de tot ce se intampal in jurul tau.
si mai ales daca stie cum sa te ia si nu numai el ci chiar si tu.
el era genul de baiat iubaret si plin de dragoste. deci a fost totul ok
nu te impiedica cu nimic ca nu stii sa saruti din cauza ca atata timp cat te simti si te lasi dusa de vall. e simplu.
ca acum orice persoana poate sai bage alteia limba in gura...
scuze pentru vocabular
Aveam 15 ani si era primul prieten, el avea 19 ... a fost superb, la inceput mi-a fost putin rusine dar m`am lasat dusa de val si nu mi-a mai pasat de nimic si uite asa am invatat sa sarut, pot sa spun ca am avut un " profesor " bun
Aveam 14 ani... era a doua intalnire, la prima a fost un simplu pupic pe gurita, nu eram timid de loc dar am evitat. La a 2`a am facut pasu`... Aveam 14 ani si acum am
Twister09 întreabă: