La 13 anisi mi-a placut foarte mult. aveam o culoare rosu cu mov parca aveam suvite dar acum am 17 ani sunt bruneta si nu o sa ma mai vopsesc altfel este culoarea care cred eu ca imi sta cel mai bine
Am aproape 17 ani si nu m-am vopsit niciodata pentru ca nu vreau sa-i stric culoarea naturala parului meu. O sa o fac cand o sa ajung pe la 30 de ani si o sa fie necesar, probabil.
14 ani. dar acum imi pare rau
oricum incet incet imi revine culoarea mea naturala. dar noh
by daii
Ma gandeam la vara sa ma vopsesc, dar cred ca renunt la idee (cand esti adolescent ai multe bazdaganii in cap ).-sa-ti dai doua (sau mai multe) gauri in ureche, sa porti haine excentrice, sa vb si sa scrii anapoda, etc.
La 15 ani jumate. Si am regretat si mi-am promis ca nu o sa ma mai vopsesc never ever.
In liceu in clasa a 12 m-am facut blonda.Pe vremea aceea a iesit un mic scandal ca nu era voie era anul: 1980.
La 10 ani dar nu vopsit suvite groase mai precis si-a batut una joc de parul meu e ce a fost a fost a trecut oricum acum am 14 ani
Nu m-am vopsit niciodata, si nici nu intentionez sa o fac prea curand. "Prea curand" inseamnand cand voi avea 50 de ani si-mi vor aparea fire albe-n cap Dar sa lasam timpul sa treaca
Buna!
Am 17 ani jumate dar nu m-am vopsit si nici nu vreau. Poate cand o sa incep sa am fire albe in cap o sa ma vopsesc
La 15 ani suvite blode, dupa aia m-am revopsit cu roscat si asa il am si acum
Sincer mi-am luat doar sampon semipermanent care se ia la prima spalare.La varta de 15 ani am facut asta, dra regret ca am facut'o ca mi-am stricat culoarea parului si mi-a aparut matreata
In a 5 a am trait prima experienta ) am avut prima suvita colorata si avea culoarea...rosu ). Deci imaginati'va ce iese daca pui pe parul blond vopsea rosie )). Am avut experienta cu toate nuantele de la roz pana la rosu de la blond pana la saten inchis...am avut si suvite oranj ).