| anonimaalee29 a întrebat:

La ce varsta vi se pare normal sa isi inceapa o fata viata sexuala? La ce varsta aproximativ ati inceput-o? Ce v-au zis parintii? (daca au aflat)
Eu as vrea sa o incep dupa ce fac 18 ani dar ai mei sunt foarte stricti...si desi am 2 ani de relatie cu iubitul meu ei nu considera acest lucru normal. Dar toata lumea stie ca adolescentii se maturizeaza mai repede decat generatiile mai vechi. Si daca as face-o cu iubitul meu m-ar jigni, m-ar face curva si in multe alte feluri, desi asta ar ramane intre noi fiindca am incredere in iubitul meu.
Nu stiu ce sa fac straight face Niste sfaturi?
Eu dupa mine nu i-as asculta, pana la urma sunt majora si imi asum tot ce fac, este corpul meu si viata mea, si ei nu trebuie sa fie stapani pe ele. Nu mai sunt pe vremea mamei sau a bunicii ca sa ma dezvirginez la nunta laughing
Fara critici va rog, este strict gandirea mea si multi alti adolescenti gandesc ca mine.

52 răspunsuri:
| AC4S4 a răspuns:

Mie mi se pare normal ca "viata sexuala" sa inceapa dupa casatorie. Gandirea ta nu mi se pare una buna, dar fiecare are dreptul la opinie.

Inainte sa faci orice, pune-ti o intrebare, de ce vrei sa-ti incepi "viata sexuala" mai repede?

| minrest a răspuns (pentru AC4S4):

Chiar. De ce ar avea nevoie o femeie sa faca sex inainte de casatorie? Face o campanie de sampling gratuit? Dispretuieste un barbat destul de prost incat sa o ia, si respecta unul destul de smecher incat sa o insele? Sau e slaba de inger, si nu poate refuza o cerere insistenta?

| AC4S4 a răspuns (pentru minrest):

Nu neapărat o femeie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Minim 15. (din simplul motiv că de atunci partenerul tău nu mai comite o infracțiune)

| Alfred0703 a răspuns:

Mare-i setea de ****.

| GabiDumitrescu a răspuns:

E o gindire in principiu sanatoasa. Cu conditia sa nu o faci fortat - in genul "gata, azi fac 18 ani, pana miine rup supapa".

| goblinuldansatordincalcaie a răspuns:

Ceva nu am inteles, ai zis ca ai vrea sa o incepi dupa ce faci 18 ani, iar pe urma ai zis ca esti majora, asta inseamna ca poti o faci si in momentul asta si nu iti incalci vointa.
Dupa parerea mea ar trebui sa o faci cand esti pregatita, cand ai incredere in partener si cand esti destul de matura sa iti asumi riscuri. Daca nu esti genul de persoana care crede in Rai si in Iad, fa-ti de cap cat vrei. Din cate stiu eu, dezvirginarea inainte de casatoria cu un barbat este considerat un pacat destul de grav si daca crezi in chestiile astea, daca te gandesti la o durere insuportabila pe care ai avut-o si care ti-a creat o stare de agonie (daca ai trait vreodata asa ceva, eu am avut si e groaznic ), atunci imagineaza-ti numai cum trebuie sa se simta cineva in Iad pentru toata eternitatea... Dar in fine, daca nu crezi in astea esti libera sa faci cum simti tu, insa fa-o cu responsabilitate pentru ca pot fi consecinte care sa iti dea viata peste cap... Daca crezi in ce am explicat putin mai sus, incearca sa te abtii inainte de casatorie. Totul depinde de ceea ce crezi, toti inca de cand ne nastem si crestem invatam sa credem, poate invatam sa credem in dumnzeu si toate regulile pe care trebuie sa le respecte un credincios, poate invatam sa credem in noi insine, poate invatam sa credem ca putem face lucruri marete, bla bla bla. Oricum ar fi si in orice am crede, gandeste intelept inainte de a lua decizii.

| Logann a răspuns:

Una la mana, parintii nostri chiar incepeau viata sexuala mai greu ca pe vremea aia totul era sepia si confuz. Ii inteleg. Acum cat despre parintii tai care nu au vazut organ genital, like, ever, nu stiu ce sa zic. Sper sa te descurci bine chiar si dupa ce aflii ca esti adoptata.

| Laur195 a răspuns:

Fa-o oricand crezi ca esti in stare...Si acum, daca esti pregatita laughing Nu stiu cand ar fi ideal sa ti incepi viata sexuala, eu de la 15 ani am facut asta, si nu regret nimic, doar ca a trebuit totusi sa ascund asta de parinti laughing

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru AC4S4):

Ai auzit de nepotrivire de caracter, nu? De nepotrivire sexuala nu ai auzit, presupun. Ca la noi asa e frumos, sa fii frustrat o viata intreaga, ca asa zice ghiserica?

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru minrest):

Din acelasi motiv pentru care sinteti nosti niste ipocriti nenorociti dar considerati ca e ok ca barbatii sa aiba experiente inainte de casatorie iar femeile nu!

| AC4S4 a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Aberații... Cică potriviri sexuale...

| minrest a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

As zice ca ipocrit esti tu, care prezinti inselarea femeii strict pentru sex, tratarea ei ca o simpla bucata de carne, profitand de faptul ca ea nu stie cum o vedem noi barbatii, ca un drept al ei. Are dreptul sa o foloseasca barbatii la rand, sub pretextul ca trebuie verificata potrivirea sexuala. Pai eu vad ca ma potrivesc cu toate femeile, ce facem in situatia asta?

| Yurisa a răspuns (pentru BlackRose03):

Total de acord laughing)

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru AC4S4):

Desigur ca aberatii. Daca dumnezo' iti da un stromeleag de 30 de centimetri si ai impresia ca "aleasa inimii" e una de 1.50 pe care fizic efectiv o distrugi daca i-o infingi si pe 2/3 (da, bine, vaginul e elastic... dar are si ala niste limite) si nu va veti simti niciodata bine cu adevarat... nu exista potriviri sexuale, e voia domnului si o sa o balaniti vai de voi o viata intreaga. Bun asa! Iar indienii sunt idioti, desigur: https://indiansexuality.wordpress.com/......atibility/

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru minrest):

Crede-ma ca as fi vrut sa iti raspund, dar nu inteleg absolut nimic din ce ai scris aici. Incearca din nou, dar in limba romana, te rog.

| bvzmsam a răspuns:

Iti incepi viata sexuala cand esti pregatit. Eu am inceput-o la 19 ani. Parintii mei nu stiu, pentru ca nu le-am spus. Incerc sa ma protejez de gandurile lor anti-homosexuale.

| LarisaChe07 a răspuns (pentru Lioana):

Doamne fereste de asa ceva rolling on the floor Sa fim seriosi, cine asteapta pana atunci? Majoritatea o fac prima oara pe la 16-17 ani.

| Lioana a răspuns (pentru LarisaChe07):

Te-ai gasit si tu sa raspunzi dupa 5 ani. Cum de ai ajuns pe intrebarea asta? Te preocupa subiectul? Nici tu nu stii cand e bine sa incepi?

Cautam altceva care nu prea are legatura cu intrebarea, dar mi-a aparut asta, si am zis sa intru sa vad ce zice lumea. Daca era sa caut asta, cautam pe la vreo 15 ani.

| Lioana a răspuns (pentru LarisaChe07):

Cam repede ai inceput. Eu nu m-as mandri cu asta. Nu e un lucru care te avantajeaza.

Pe moment m-a avantajat, si pana acum n-am gasit un dezavantaj.
Toti copiii au dorinte din astea de la 13 ani in sus, doar ca nu le fac laughing