Era si o melodie care spunea ceva de genul" Dragostea in viata nu te-ntreaba, vine cand vrea ea". Iubesti cu adevarat atunci cand esti capabil sa-ti asumi responsabilitatea unei relatii.
Nu cred ca dragostea are varsta, insa nici nu cred ca poti sa iubesti la 12 ani sau ceva de genul... dragostea pare odata cu o doza de maturitate
Dragostea nu are varsta si nici culoare, totul este normal la orice varsta, important este sa stii ceea ce simti cu adevarat.
La varsta la care esti matur, stii ce vrei de la persoana iubita si esti constienta de ce poti da in relatia aceea.
Dragostea nu apare la o varsta anume. Se numeste dragoste atunci cand o simti cu adevarat, cand nu poti explica in cuvinte trairile pe care le ai alaturi de persoana iubita. Cel putin, asa zic eu.
Cele mai intense sentimente le-am avut in adolescenta. dup'aia m-am rutinat, ca sa zic asa.
Nu tine de varsta, cind iti vine. Doar ca dupa o anumita varsta intervine rationalul si abia atunci iubesti si stii ce faci.
Mai mereu confundam o atractie, un moft, unele sentimente q dragostea... o simti q adevarat dupa 17-18 ani, cand esti mai matura...
In adolescenta, pe la 16 ani. Dupa aia incepi sa-ti dai seama ca nu-i chiar asa.
Orice varsta......bine exceptand cazurile cand o fata d 10 ani spune ca e indrgostita>.aia nu e dragoste...
Daca iubesti cu adevarat... un baiat o fata matura poate simti o dragoste si de la 12 13 ani...
Nu conteaza varsta ci cum te intelegi cu parteneru/partenera de viata pnetru ca daca nu va intelegeti bine nu poate fii numita dargoste
.de exemplu eu am 16 ani si pot sa zic ca eu iubesc. dar nu stiu cat de adevarate sunt sentimentele. dar dragostea poate sa fie si la 5 ani .si la 50.cand e dragoste simti ca plutesti si ai face orike pentru aceea persoana....cateodata e si trsita iubirea cand nu primesti ins chimb aceleasi sentimente`. pup
Geo2969686 întreabă: