Silvya:X Frumos nume
Zilele astea m-am gandit si eu la acelasi lucru...
Tot caut pe google si pe TPU raspunsuri in legaturii cu pantofii cu toc.
Eu fac 14 ani (acusica)
Si am niste pantofi cu toc de aproximativ 5 cm.Nu sunt deloc exagerat de inalti dupa cum spuneam. Vreau sa ii port in prima zi de scoala si poate o sa ii port in continuare pe la scoala.
Deci poti purta pantofi cu toc cand vrei, incepand de la 13-14 ani.
P.Saca ai sub 16-17 ani nu purta tocuri de 10-12 sau 15 cm Asta este limita nu o depasi deoarece ei fi catalogata drept pitzi:-[
Nu vrei asta nu-i asa? Bafta
Nu cred ca exista varsta ideala pentru a incepe sa porti tocuri. Insa, daca esti mica de inaltime si vrei neaparat sa castigi cativa cm in plus, poarta platforme, sunt mult mai comode si pot fi purtate in aproape orice imprejurime.
Buna!
Daca esti mica de inaltime si ai peste 20 de ani poti purta, dar mai bine nu.Iti stramba coloana, mersul.Cel mai bine ar fi sa porti doar la ocazii speciale, altfel vei fi catalogata drept "piti".
Bye!
Pai dupa parerea mea cine nu poarta pantofi cu toc are un picor mult mai frumos si mai sanatos decat cine poarta, pentru ca in tocuri nu esti comoda...eu cred ca tocurile trebuie purtate decat la petreceri, in viata de zi cu zi te simti mul mai comod in adidasi, sau o sandaluta joasa! in concluzie.ii porti atunci cand vrei sa-ti strici picoarele!
RoOxi întreabă: