| mishu_4386 a întrebat:

La CS 1.6 om o problema. la awp cand dau tinta (zoom) imi apare tinta normala si in fundal sa zic asa alta tinta care se misca peacolo si ma incurca. asta e numa la "crosshair 1" la "crossair 0" imi apare tinta da nu aia care o aveam inainte in mijloc e spatiu gol nu punctulet si tina normala care o aveam inainte cu punctulet imi apare la crossair 1 pe fundal unde ziceam ca se misca si ma incurca. am incercat sa iau alta tinta, imi apare da pe fundal cum am zis care se misca si ma incurca. si la crossair 0 nu pot sa trag prea bine fara punct in mijloc

7 răspunsuri:
| Catalion a răspuns:

Poate ai instalat un patch care nu e bun sau cel mai probabil ai instalat un CS din ala modificat de catre nu stiu cine ca sa arate mai bine si poate ca nu a fost modificat corect. Incearca sa cauti un CS normal si sa-l instalezi.

| mishu_4386 explică:

Cs normal am ca pan acu cum ziceam aveam tinta normala si n-am pus nici un patch eu cred ca e de la un server ca mi-a dat fu.ck off degeaba ca am dat 4 headshot la rand fara aim straight face

| mishu_4386 explică:

Da...ai dreptate

| mishu_4386 explică:

Nu mai conteaza l-am reinstalat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce cs 1. 6 joci?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiustraight face

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum sa fie de la gag?laughing gag nu poti sa vorbesti 5-10 minute cat e setat. e clar.