Sincer, cea mai buna metoda ar fi la o garsoniera. La camin este prea multa galagie si sunt multe persoane iar atunci cand vrei sa inveti, poate nu poti!
Pai,s-o luam pe rand:
La camin sunt mai multe fete/baieti in camera, si nu cred ca ti-ar placea.Fiecare are nevoie de intimitate.
La casa...e cam greu de gasit chirie.S-ar putea sa fie mai multi in casa.Nu mi-ar placea sa stau cu niste straini.
Ramane apartamentul, care e destul de ok.Dar probabil scump, asa ca aleg garsoniera. Unde sunt singura, si nu ma deramjeaza nimeni.
La camin nu poti avea liniste cand vrei sa inveti. Depinde la ce facultate esti, ai nevoie de spatiu pentru planse/proiecte etc. Poti inchiria o camera, o garsoniera sau un apartament cu mai multi colegi sau prieteni. Compara variantele pe http://www.gimo.ro/ Ai o multime de oferete, indiferent de orasul in care esti. Are o functie complexa de cautare, in functie de zona, buget, nr camere, tip proprietar, etc. Cand vine vorba de examene si cariere, nu trebuie sa tii cont doar unde e distractia mai mare, ci unde ai conditiile sa stai decent si sa inveti in sesiune fara sa fii deranjat, altfel o sa plangi cand vin restantele, mi ales daca le platesti. Succes!