| BillK1 a întrebat:

La fizica am 2 de 4 si nu stiu ce nota ar trebui sa iau ca sa imi iasa cel putin media 5 ma gandeam ca un 5 sau 6 dar nu cred ca e bine no talking
Nici nu mai pot sa ma candesc la ce nota ar trebui sa iau sunt asa socata de cand doamna dirigina a zis ca sunt corigenta crying eu care avem note asa bune laughing
Va rog sa`mi raspundeti repede sa scap si de asta [-o< puppy dog eyes dau funda!
si scuze daca am greseli de ortografie sau exprimare

Răspuns Câştigător
| SummerSmile97 a răspuns:

La tine e mai bine ca la mine
Vaca de profa de fizica mi-a pus 2 de 4 si un 3 :-s
Si nu stiu daca imi mai iese media
Pai hai sa calculam impreuna
daca iti pune 5 ar fi: 4+4+5=13 13:3=4, 3 deci nu e bun
daca iti pune 6 ra fii: 4+4+6=14 14:3=4, 6 prin rotunjire 5 deci minim 6 trebuie sa iei
daca iti pune 7 ar fi:4+4+7=15 15:3=5
daca iti pune 8 ar fi: 4+4+8=16 16:3=5, 3 deci tot 5
daca iti pune 9 ar fi: 4+4+9=17 17:3=5, 6 prin rotunjire 6 deci e mai bun (conteaza si ce profa ai, la a mea poti sa inveti ca tot iti pune nota mica)
daca iei 10 (mult norocwinking )ar fi:4+4+10=18 18:3=6

Acum conteaza cate ore de fizica ai pe saptamana ca trebuie sa ai cu o nota mai mult decat cate ore de fizica ai.Adica daca ai 2 ore pe saptamana de fizica trebuie sa ai minim 3 note si tot asa. Dar profesorul poate sa puna cate note vrea el/eabig grin

10 răspunsuri:
| Awndre a răspuns:

Minim 6 ca sa iti iasa 5.
6+4+4=14:3=4, 6 = 5 succes:*

| SummerSmile97 a răspuns:

Mersi pentru fundita! :*

Raaaalucaaaa :-)

| bublegum a răspuns:

Pai daca iei un 5 iti iese media 4. 33happy deci nu ii peste 5 tongue
iar daca ieei 6 ai 4. 66 happy rotunjit ii 5happy
bafta la invatat happy

| Ancutzica_1406 a răspuns:

Daca ai lua 10 ar fi perfect pentru ca ti-ar iesi media 6 iar daca ai lua 9 ar fi 5. 6 adica prin rotunjire 5. Daca ai lua 8 5. 3 adica ar fi 5...deci daca vrei sa nu mai fi corigenta ia si tu repede un 8 happy bine ar fi daca ai lua 9 si daca ai lua 10 ar fi perfect :X. Apucate pe invatat! Si sper sa nu fi corigenta!

| olly13 a răspuns:

Trbuie sa iei minim 7 de la 7 in sus. daca iei 7 iti iese 5 daca iei 8 iti iese 5, 33 daca iei 9 iti iese 5, 66 daca iei 10 iti iese iti iese 6 sper ca nu team obosit ca calculele... fundalove struck?

| ✿puffa✿ a răspuns:

Deci un 7-8 ar trebui sa ieirolling on the floor...cunosc situatiawhistling. Eu asa am patit

| dulkika a răspuns:

Dar un 10 nu te gandesti da iei? Cred ca nu mori daca inveti si tu putin mai mult de cat de obiceihee hee.

| IwasHere a răspuns:

Pai ca sa iei 5 iti trebuie sa zicem macar un 5 atat si iei 4, 50 si se rotunjeste adica 5 happy

daca vrei uite iti arat cum am facut :

4+5=9 : 2=4, 50 am pus 2 deoarece ai 2 note cu tot cu 5 ala care trebuie sa-l iei ca sa-ti iasa media de trecerehappy

pls funda!happy

| MaDu222 a răspuns:

Cel putin 6 funda?

| Allexutsa_8314 a răspuns:

Trebuie sa iei minim 6 si iti va iesi media 4, 66 deci 5, de trecere. pup