anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

La inceeput nu imi placea deloc de justin bieber, dar am ascultat melodiile lui, apoi m-am uitat si la multe poze.si simt ca m-am indragostit, simt ca il iubesc. Mereu cand vad ceva cu el simt ca innebunesc.Prietenii imi spun Bieber sau Justin... ce pot face? E oare o mare realizare pentru un pusti care a inebunit globul?!

14 răspunsuri:
| thegreatgatsby a răspuns:

Un singur cuvant, lol!

| Luori a răspuns:

Uhu, Pamantul catre tine! Vezi poate poti ateriza.

| OHmyGosh a răspuns:

Justin e dragut si a innebunit multe fete.
Idola mea e Selena Gomez si ea vorbeste despre Justin Bieber in multe interviuri si il considera ca pe un frate mai mic.Pana la urma Sel si Justin s-au indragostit foarte tare:Justin i-a dat Selenei de Craciun o bratara cu diamante si si-au p0etrecut impreuna revelionul pe un yaht din caraibe, sarutandu-se pe gurita si pe obrajorlove struck, giugiulindu-se ca 2 pisicute, iasr lui Justin i-a"alunecat"mana pe funduletul lui Selly, Justin a tinut-o mereu pe Selena in brate si cand "Julieta"a iesit din piscina,"Romeo"i-a pus prosopul pe ea si a luat-o in brate, dandu-i un pupic pe obraz.
Am citit ieri pe net ca Justin nu ar iesi nici odata ca o fana, pentru ca fanele il vad doar ca pe Justin-vedeta, nu ca Justin-un om normal si chiar are dreptate. Fanele vad doar partea ca este cool pe scena si ca are bani, iar ele vor sa fie cu el doar ca sa-i ia banii si sa fie celebre.
In legatura cu prietenii tai:cumva zic lucruri urate(neadevarate)despre Justin?(pentru ca mie asa imi zic despre Sel, doar ca a ma simt prost, pentru ca stiu ca asa sufar eu cel mai tare, iar de multe ori am si plans). Nu-i nimic daca iti zic"Justin"sau"Bieber", asta inseamna ca te considera o mare fana al lui.
Deci el nu este idoluyl meu, insa nu are fite de loc.Eu mereu citesc stirile cu Selly si ea zice ca Bieber "este un natarau dulcic", referindu-se la faptul ca in realitate nu este cool de loc, doar pe scena e asa si ca nu e fitos cum ar vrea sa para.
Caci despre iubita, Justin s-a simtit in al 9-lea cer dupa ca s-a sarutat cu Selena, dupa ce s-au giugiulit(dulce raulove struck), dupa ce i-a dat pupici pe obraz Selenei, dupa cxe a luat-o in brate si ea pe el, etc..., dupa ce a condus-o la camera ei, dezchizandu-i usa si tinand-o strans in brate, lasand-o pe ea sa intre mai intai.

| qMisaki a răspuns:

Wow! Imi pare rau pentru tine...

| deea4u a răspuns:

Lol trezireaaa e doar un pusti fitos care se crede mare omoh go on
priveste realitatea. e ireal practic

| sweettyyyy a răspuns:

Stiu...asa mi s-a intamplat si mie, si acum nul pot scoate din cap, ma tine pur si simpu innebunita`! Nu pot sa fac nimic in legatura cu asta!

| Andradaaaa a răspuns:

Pff cum sa nu fie mare realizare daca are 16 ani sau cat si deja toatalumea il cunostea in asa scurt timp a devenit foarte cunoscut intr'un an sau cam asa parca. si eu am o colega careia nici ei nu ii placea deloc jb dar dupa ce a ascultat cateva piese de la el asa de mult ii place de elhee hee. cred ca sti ca o sa vina in martie in Romania nu.

| Amalia_9679 a răspuns:

Innebunesc cand aud "i love jb"
nu ai cumsa iubesti o persoana asa de repede...inteleg ca iti place cum canta si cum arata(si mie imi place)dar nu ai cum sa il iubestiangry

| Gikendru a răspuns:

Pai depinde ce vrei sa faci.sa fii la fel in contiunare.sau vrei sa fii indiferenta?

| RockForever99 a răspuns:

Si eu sunt la fel ca tine, innebunita dupa el... deci tine-o tot asa

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sa sti ca si eu eram asa pana un prieten mi-a deschis ochi justin bieder ete un baiat norocos dar are prietena stiu e tragic si eu am fost surprinsa

| Ellapwpdwlce a răspuns:

Pai eu as vrea sa uit dar crede-ma ca nu pot!

| ZuZuLiNa_9365 a răspuns:

Sincer. pot spune ca e un pusti destul de OK.nu sunt inebunita dupa el. dar una alta e treaba lui ce face cu melodiile/viata lui.nu pot spune ca e un pusti absolut afon sau melodiile sunt urate.si despre "obsesia" ta pentru el.mai bine il uiti si gasesti al baiat unul pe care chiar il poti intalni etc.

| Dayanna_6871 a răspuns:

Incearca sa ii gasesti cat mai multe defecte ...adic: are un nas gigantic pe lang fata lui si ochiul drept parca e mai mare decat stangul.incearca.vei reusii