| BAIATUL a întrebat:

La inceputul anului scolar am vazut o fata frumoasa si ma tot uitam la ea, cand a observat ca nu-mi dezlipesc privirea de la ea cand o vad a inceput sa se uite si ea la mine.Am facut rost de id-ul ei.Am vorbit cu ea pe mess despre ceea ce ii place sa asculte. ce fel de persoana este.etc si i-am zis daca ar vrea sa fie prietena mea si mi-a zis ca nu pentru ca nu vrea sa-si faca un prieten acum.De atunci nu mai vorbeste cu mine pe mess dar la scoala cand o vad si ma uit in ochii ei ea se uita in alta parte zambind si cand trec pe langa ea zambeste putin dar fara sa se uite in ochii mei.Nu inteleg de ce imi zambeste dar nu vorbeste cu mine si mi-a spus ca nu vrea sa fie prietena mea.Acum cand nu ma uit eu la ea imi arunca o privire scurta si incepe sa zambeasca apoi se uita in alta parte. (Sa nu mai aud replica aia cu"e o c.u.r.v.a si isi bate joc de tine"sau"e afectata de o relatie anterioara si ii este teama ca o vei rani si tu"pentru ca nu am mai avut nici un prieten pana acum si sa nu mai aud nici"e de pe vremea bunicii si vrea sa isi faca un prieten la 18 ani si sa se marite cu el". Acum a trecut cam 1 luna de atunci si cand ma uit in ochii ei ea se uita in alta parte si zambeste dar nu stiu de ce zambeste si nu a acceptat sa fie prietena mea.VA ROG MULT SFATURI SI FARA SA FACETI MISTO

4 răspunsuri:
| Jenny260198 a răspuns:

Buna unbaiat, cred ca ii este teama, ca daca zici ca nu am mai avut o relatie.Este poate timida si vrea mai intai sa va cunosteti. Sper ca te-am ajutat ca am fost primahappy funda pls?:*

| DeazZ a răspuns:

Dr. love pe frecventa. Daca a zis ca vrea sa nu fie cu nimeni ar fi mai bine sa o lasi sa reflecteze daca zici ca ea zambeste cand te vede inseamna ca iti poarta simpatie. Pentru inceput incearca sa fiti cei mai bunii prieteni... sa o intelegi [ eu am trecut prin acelasi lucru. si eu am fost cumva obligata eu am stat 9 luni cu el si dupa i-am zis ca am nevoie sa stau linistita nu vreau relatii si dupa a aflat de un fost pr si mi-a facut o criza m-a facut curva si nu ma lasa in pace asa ca i-am zis ca raman cu el ca sa scap odata si ma ismt ca o prizoniera.] Deci sfatul meu e sa o lasii daca nu vrea o relatie acum dar incearca sa o abordezi ca un frate si sti cum se zice de la cei mai bunii prietenii imi e un pas! laughing

| sweetcandy93 a răspuns:

Salut! Ei bine,eu cred ca si ea te place dar trebuie sa ii mai acorzi putin timp, invit-o la un suc, la un film, incearca sa comunici cu ea fata in fata. Poate nu a avut curaj la inceput ...nu stiu.
Succes! happy

| kenzydanna a răspuns:

Cred ca ar trebui sa gasesti un moment si sa o intrebi DE CE? nu se uita la tine si etc, sau vezi prietenii ei si spune-le lor citeva vorbe care crezi ca ar fi importante sa i le transmita, fai un gest frumos un cadou sau nu stiu!?