Buna unbaiat, cred ca ii este teama, ca daca zici ca nu am mai avut o relatie.Este poate timida si vrea mai intai sa va cunosteti. Sper ca te-am ajutat ca am fost prima funda pls?:*
Dr. love pe frecventa. Daca a zis ca vrea sa nu fie cu nimeni ar fi mai bine sa o lasi sa reflecteze daca zici ca ea zambeste cand te vede inseamna ca iti poarta simpatie. Pentru inceput incearca sa fiti cei mai bunii prieteni... sa o intelegi [ eu am trecut prin acelasi lucru. si eu am fost cumva obligata eu am stat 9 luni cu el si dupa i-am zis ca am nevoie sa stau linistita nu vreau relatii si dupa a aflat de un fost pr si mi-a facut o criza m-a facut curva si nu ma lasa in pace asa ca i-am zis ca raman cu el ca sa scap odata si ma ismt ca o prizoniera.] Deci sfatul meu e sa o lasii daca nu vrea o relatie acum dar incearca sa o abordezi ca un frate si sti cum se zice de la cei mai bunii prietenii imi e un pas!
Salut! Ei bine,eu cred ca si ea te place dar trebuie sa ii mai acorzi putin timp, invit-o la un suc, la un film, incearca sa comunici cu ea fata in fata. Poate nu a avut curaj la inceput ...nu stiu.
Succes!
Cred ca ar trebui sa gasesti un moment si sa o intrebi DE CE? nu se uita la tine si etc, sau vezi prietenii ei si spune-le lor citeva vorbe care crezi ca ar fi importante sa i le transmita, fai un gest frumos un cadou sau nu stiu!?