| 1Q a întrebat:

La incepututl clasei a 9-a, o fata sa toto tinu a sa dupa mine da in joaca ne strigam iubi timp de o saptmanaa apoi nu ma mai strigat asa nu sa mai tinu t de mine, insa mie o inceput sa-mi placa de ea, si cand am intrebat-o dc nu ma mai baga in seama mi-a raspuns,, Da strig ca proasta dupa tine,, da apoi am observat ca ma cauta cu privirea, insa mereu cand incerc sa deschid un subiect cu ea imi da raspunsuri scurte si precize cu un ton scazut ca de abia il aud, vreau un sfat de fete si de baieti, ce sentimente are fata de mine, vrea s-o no mai bag in seama sau ce as inteleg, FUNDA

3 răspunsuri:
| Wut a răspuns:

Probabil crede ca tu iti bati joc de ea... spune-i ca o placi si poate o sa'si schimbe parerea.tongue

| BADGIRLL a răspuns:

laughing ii place de tine iar daca si tie iti place de ea invit-o sa iesiti undeva pentru ca ea din ce spui e putin timida adica vreau sa spun ca ii este putin jena sa recunoasca ca ii place de tine poate crede ca tu nu simti la fel si nu vrea sa fie ranita. Sfatul meu e sa-i spui ce simtii si sigur o sa-ti mearga bine pupicii:*

| AdiSt a răspuns:

Ii place de tine da ea a vazut ca nai bagat-o in seama si sia facut o parere proasta despre tine si acum cand vrei u sa o bagi in seama...ea are impresia ca glumesti cu ea ceea ce vreau sa spun e ca trebuie sa-i spui ca o placi sau sa vorbiti serios despre subiectul acestabig grin cam asta e ideea