Si mie mi-a placut mult de justin bieber dar mi-a trecut acest curent asa ziceam si eu ca as vrea sa-l intalnesc si chiar miar place ai cum el nu se uita la fete obisnuite si chiar e fals pentru cam citit pe net cu prietena mea cea mai buna si nu a vrut sa ii dea un autograf unei fetite de 5 ani pentru ca era in timpul lui liber eu as fii recunoscator fanilor ca ei m-au facut faimos chiar daca erai celebru si nu iti cumpara nimeni albumele degeaba si nu mai erai faimos dar asta demostreaza ce fel de persoana e si chiar canta foarte frumos si arata si foarte bine dar si sufletul conteaza si nu va mai faceti visuri ca o sa va treaca febra bieber si el nu se uita la fete obisnuite el se viseaza cu rihannah
Te inteleg, asa simt si eu ...Eu l.am vazut la lansarea albumului //my world//. eeh asta e. ce putem face? acum. tot persoana e si el. chiar daca e vedeta. Tot ce trebuie sa facem este sa speram, sa fim optimiste si poate intr. o zi chiar o sa il intalnim! Nu se stie niciodata . Chiar daca sunt o multime de persoane care te dezamagesc spunandu. ti ca nu o sa ai niciodata sansa sa il vezi. tu continua sa crezi, daca iti doresti asta cu adevarat! Si plus ca el a declarat ca nu ar avea nimic impotriva uneri relatii cu o fana, si crede in dragoste la prima vedere. Acum sper sa nu fiu criticata pentru ce am spus. e doar o mea. Take care! :*
Pai eu te sfatuiesc sa nu mai plangi si eu sunt un fan al lui Justin Bieber si ii ador dar intre a adora si a iubi este o diferenta.Este foarte bine daca te uiti la postere cu el sau te uiti la videoclipurile cu el nu e nimic rau sa iubesti dar gandeste-te ca nu l-ai vazut niciodata in carne si oase pe acest baiat.Eu te sfatuiesc doar sa il admiri pentru talentul si frumusetea lui oky? sper ca ti-am fost de ajutor :*
Acum eu nu te pot ajuta...si eu simt la fel ca tine! Parca tot timpul cand sunt acasa trebuie sa ascult muzica lui sau parca mor!