| mm_2126 a întrebat:

La ineput nu imi placea deloc de justin bieber, dar am ascultat melodiile lui de multe ori si a inceput sa imi placa f mult, apoi m-am uitat si la mi multe poze...si simt ca m-am indragostit, simt ca il iubesc... ce pot face? imi vine sa plang de fiecare data cand ma uit la poze sau vad videoclipuri. ce pot spune mai mult decat I LOVE JB!

40 răspunsuri:
| bianca_3050 a răspuns:

Si mie mi-a placut mult de justin bieber dar mi-a trecut acest curent asa ziceam si eu ca as vrea sa-l intalnesc si chiar miar place ai cum el nu se uita la fete obisnuite si chiar e fals pentru cam citit pe net cu prietena mea cea mai buna si nu a vrut sa ii dea un autograf unei fetite de 5 ani pentru ca era in timpul lui liber eu as fii recunoscator fanilor ca ei m-au facut faimos chiar daca erai celebru si nu iti cumpara nimeni albumele degeaba si nu mai erai faimos dar asta demostreaza ce fel de persoana e si chiar canta foarte frumos si arata si foarte bine dar si sufletul conteaza si nu va mai faceti visuri ca o sa va treaca febra bieberlaughing si el nu se uita la fete obisnuite el se viseaza cu rihannah

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, stiu cum te simti, si mie imi place de unul frumos tare, il chea sterling knight

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stiu te inteleg si eu il iubesc enorm la inceput ma omorai si nu stiam ca exista apoi :X il iubesc si ...etc e super imi place parul lui ochii lui... e dragut sper sa il inalnesc:X imi fine stiu ce simti si eu caut acelasi leac pentru dragostea asta enorma pentru JB

| naomiksweet a răspuns:

Pai si eu la fel spun

| naomiksweet a răspuns:

DraguzaSteffy te rog sa imi dai si mie id-ul lui justin te rog eu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Draga si eu vreau sa stiu si eu simt la fel pentru el dar vreau sa-l uit dar nu pot

| Oanna_5083 a răspuns:

Te inteleg, asa simt si euhee hee ...Eu l.am vazut la lansarea albumului //my world//. eeh asta e. ce putem face? acum. tot persoana e si el. chiar daca e vedeta. Tot ce trebuie sa facem este sa speram, sa fim optimiste si poate intr. o zi chiar o sa il intalnim! Nu se stie niciodata oh go on. Chiar daca sunt o multime de persoane care te dezamagesc spunandu. ti ca nu o sa ai niciodata sansa sa il vezi. tu continua sa crezi, daca iti doresti asta cu adevarat! Si plus ca el a declarat ca nu ar avea nimic impotriva uneri relatii cu o fana, si crede in dragoste la prima vedere. Acum sper sa nu fiu criticata pentru ce am spus. e doar o mea. happyTake care! :*

| Oanna_5083 a răspuns:

Unei *
e doar o parere * take care! :*
scuzati neatentia happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai eu te sfatuiesc sa nu mai plangi si eu sunt un fan al lui Justin Bieber si ii ador dar intre a adora si a iubi este o diferenta.Este foarte bine daca te uiti la postere cu el sau te uiti la videoclipurile cu el nu e nimic rau sa iubesti dar gandeste-te ca nu l-ai vazut niciodata in carne si oase pe acest baiat.Eu te sfatuiesc doar sa il admiri pentru talentul si frumusetea lui happy oky? sper ca ti-am fost de ajutor :*

| summergirl25 a răspuns:

Acum eu nu te pot ajuta...si eu simt la fel ca tine! Parca tot timpul cand sunt acasa trebuie sa ascult muzica lui sau parca mor!