| mm_2126 a întrebat:

La ineput nu imi placea deloc de justin bieber, dar am ascultat melodiile lui de multe ori si a inceput sa imi placa f mult, apoi m-am uitat si la mi multe poze...si simt ca m-am indragostit, simt ca il iubesc... ce pot face? imi vine sa plang de fiecare data cand ma uit la poze sau vad videoclipuri. ce pot spune mai mult decat I LOVE JB!

40 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Draga si eu vreau sa stiu si eu simt la fel pentru el dar vreau sa-l uit dar nu pot

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai eu te sfatuiesc sa nu mai plangi si eu sunt un fan al lui Justin Bieber si ii ador dar intre a adora si a iubi este o diferenta.Este foarte bine daca te uiti la postere cu el sau te uiti la videoclipurile cu el nu e nimic rau sa iubesti dar gandeste-te ca nu l-ai vazut niciodata in carne si oase pe acest baiat.Eu te sfatuiesc doar sa il admiri pentru talentul si frumusetea lui happy oky? sper ca ti-am fost de ajutor :*

| summergirl25 a răspuns:

Acum eu nu te pot ajuta...si eu simt la fel ca tine! Parca tot timpul cand sunt acasa trebuie sa ascult muzica lui sau parca mor!

| pink candy a răspuns:

Asa sunt si eucryingil visez noaptea, sunt disperata...si mama imi zice ca is olk exagerata.si ce? pana la urama crede in visul tau de al intalnitongue asa fac si eulaughing. anul viitor o sa apara unul care o sa ti se para mai frumos decat justin si ai sa il uiti(cam asa imi zice toata lumea) da! il iubesc din tot sufletul meu.Nu cred ca am mai iubit pe cineva atat de mult cum il iubesc pe el:X:angryin afara de Dumnezeu, mama, tata)

| DraguzaSteffy a răspuns:

Eu is obsedata e asa de dragut
Am vb cu el pe mess si e super simpatic la web!

| naomiksweet a răspuns:

Pai si eu la fel spun

| naomiksweet a răspuns:

DraguzaSteffy te rog sa imi dai si mie id-ul lui justin te rog eu

| bianca_3050 a răspuns:

Si mie mi-a placut mult de justin bieber dar mi-a trecut acest curent asa ziceam si eu ca as vrea sa-l intalnesc si chiar miar place ai cum el nu se uita la fete obisnuite si chiar e fals pentru cam citit pe net cu prietena mea cea mai buna si nu a vrut sa ii dea un autograf unei fetite de 5 ani pentru ca era in timpul lui liber eu as fii recunoscator fanilor ca ei m-au facut faimos chiar daca erai celebru si nu iti cumpara nimeni albumele degeaba si nu mai erai faimos dar asta demostreaza ce fel de persoana e si chiar canta foarte frumos si arata si foarte bine dar si sufletul conteaza si nu va mai faceti visuri ca o sa va treaca febra bieberlaughing si el nu se uita la fete obisnuite el se viseaza cu rihannah

| Oanna_5083 a răspuns:

Te inteleg, asa simt si euhee hee ...Eu l.am vazut la lansarea albumului //my world//. eeh asta e. ce putem face? acum. tot persoana e si el. chiar daca e vedeta. Tot ce trebuie sa facem este sa speram, sa fim optimiste si poate intr. o zi chiar o sa il intalnim! Nu se stie niciodata oh go on. Chiar daca sunt o multime de persoane care te dezamagesc spunandu. ti ca nu o sa ai niciodata sansa sa il vezi. tu continua sa crezi, daca iti doresti asta cu adevarat! Si plus ca el a declarat ca nu ar avea nimic impotriva uneri relatii cu o fana, si crede in dragoste la prima vedere. Acum sper sa nu fiu criticata pentru ce am spus. e doar o mea. happyTake care! :*

| Oanna_5083 a răspuns:

Unei *
e doar o parere * take care! :*
scuzati neatentia happy