Cred ca e cea mai frumoasa poveste pe care am citit-o vreodata. Sincer, as fi vrut sa continue In fine, parerea mea este ca baiatul asta te iubeste cu adevarat iar daca el simte ca trebuie sa se mute in orasul tau, e decizia lui, nu trebuie sa te opui, ca doar nu ai venit tu cu ideea Vrea sa fie cat mai aproape de tine iar tu esti o norocoasa:*
Te iubeste cu adevarat, nu este nimic rau in asta.
P.S : Sa aveti o relatie frumoasa si foarte lunga
O doamne! Eu is o fata mai sentimentala si chiar mi-au dat lacrimile la povestea ta. Foarte frumos din partea lui ca vrea sa fie mai aproape de tine. El vrea sa iti demonstreze ca te iubeste, si vrea sa se mute ca sa te convinga ca asa e. Nu-l lasa sa faca vreo greseala care ar putea afecta relatia voastra. E prea perfecta ca sa se termine. Bafta si iubiti-va mult.
Eu zic sa nu te impotrivesti si sa accepti si ar trebui sa fii foarte fericita de decizia lui pentru ca nu oricine ar face ce vrea el sa faca se vede ca te iubeste mult, nu-l dezamagi. si ai vazut ca te-a respectat cand te-ai dus in camera lui, nu vrea sa te forteze, cand o sa fii tu pregatita. foarte frum povestea si asteptam, cel putin eu astept, continuarea. multa bafta cu el sa fiti mult timp impreuna si iubiti-va mult!
Mi se pare ca peste 2 ani te cere in casatorie Tare povestea Fataa iti iubesc carte :X:X:X sa mai povestesti