Da, sunt niste idioti, am si eu de astia, cel mai bine iti faci curaj si mergi la director si dai buzna la el si'l iei la rost, nu e posibil asa ceva, ii zici ca niste ratati va pun piedica sa te-au lovit asa asa... daca e un retardat si directorul ii zici lui maica-ta, de ce draq sa iti fie rusine sa vina maicata la ei sa faca scandal sa nu mai puna mana pe tine! eu asa as face in locul tau! x-(
Nu stiu cati ani ai,dar ar trebui sa stii ca daca amesteci alte persoane in problemele tale personale(cum ai spus chestia cu directoru),crede-ma ca nu se va schimba absolut nimic, doar se vor agrava lucrurile, si crede-ma ca in primul rand, directorul nu te baga in seama, sunt in clasa a 12a si eu,si toti,suntem inca catalogati ca niste "copii",si nimeni nu te ia niciodata in serios,si legat de mama sa,are si ea dreptate,daca vine mama sa la scoala,nu cred ca se rezolva mare lucru,decat se agraveaza lucrurile,si o sa faca misto de ea si pe tema asta(traim intr-o lume unde e "cuul" sa fumezi un cui,iarba, ma rog, acesti pusti prea putin gandesc, probabil ca ea nu se incadreaza "profilului", sa faca parte din "gasca" lor.
Ma rog poate ai dreptate, am 14 ani, acum depinde si la ce scoala esti daca esti la printre cele mai bune din Bucuresti sau la una cat de cat civilizata nu prea se intampla din astea, si poti sa te duci linistit la director, care dupa caz ar trebui sa fie un om civilizat, si sa-i zici problemele tale, sau daca esti la o scoala d'asta de cartier mai bine ii dai in mortii lor si ii ignori.
Da nu e numic nou.In multe scoli se cred unii mai smecheri decat altii.Dar in fine..ar trebui sa nu ii bagi in seama, sa iti vezi de treaba ta..pentru ca ei cu cat vad ca tu ii bagi in seama, adica pui la suflet ce fac ei...cu atat mai mult lor le place sa te enerveze.Asa mai bine lasa-i acolo in lumea lor si gata.In capul lor e doar multa PROSTIE.
Eo nu as permite sa ma impinga cineva sau sa-mi puna piedeica la ce prieteni am eu... nu ar mai veni aia la scoala
Trebuie sa ii ignori, sa nu le dai atentie... daca le dai atentie, se vor lua si mai tare de tine si ai face bine sa iei si masuri daca cu ignoratul nu merge:*
In opinia mea desigur,e "inutil" sa intrebi lumea ce ar trebui sa faci,fiecare persoana are un caracter diferit,fiecare are propria lui cale de a rezolva problemele,degeaba iti spune X sau Y ce ar trebui sa faci,daca tie nu iti sta in caracter sa faci asa lucrurile, sper ca ai intales la ce ma refer, legat de problema ta, cel mai bine e sa incerci sa rezolvi problema in felul tau, nu sa ceri pareri/opini.
Ignorai...Nu`i baga in seama...eu daca cine-va ma enrveaza.ii dau 2 pumini si gata.la scoala la mine eu sunt sefa.si cei mari asculta de mine). Ignorai e cel mai bine:*
croissant întreabă: