Eu cred ca am fost facutzi de Dumnezeu, deoarece: sa zicem ca suntem facutzi din maimuta, dar maimuta de unde a aparut daca nu a facut-o Dumnezeu? Deci tot ce ne inconjoara oamenii si natura au fost create de Dumnezeu. Asta este parerea mea... dar merge putin si pe logica.pa
Si daca am face astronomie ne-ar invata de Bing-Bang.Adevarul nu-l detine nimeni.Mare dreptate avea Enstein cand zicea ca totul e relativ
Debandada totalanici profesorii nu stiu ce sa mai creadanu e vina lor.Asta le e munca
Waw, deci exact intrebarea asta mi-o pun mereu:-|cred ca de vreo 2-3ani, si faza e foarte aiurea daca ne-am intreba : ok sa spunem ca fiecare are partea de adevar sa spunem ca dumnezeu a creat maimuta care a evoluat, dar cum vine asta?:-|, din moment ce se spune ca dumnezeu ne-a creat dupa chipul si asemanarea sa, asta duce inevitabil la intrebarea: ce dumnezeu e maimuta?(imposibil), deci eu cu intrebarea asta sunt de multa vreme in ceata, a da si cei care contesta teoria evolutionista vroiam doar sa nu ma criticati, fiecare crede in ce vrea si e liber sa isi exprime opinia
Pai tu ce crezi? dac te simti maimuta crezi ce faci la ist daca nu varianta a2a
He he la fiecare parerile valoreaza dar eu cred ca sintem proveniti de la maimuta