| Vampii a întrebat:

La lady popular am primit la cuia cu mistere 3 zile premium. ce inseamna premium? ce pot face in aceste 3 zile?

Răspuns Câştigător
| VadSuneteAudCulori a răspuns:

#

Posibilitatea de a-ți schimba profilul, alegerea sau fondul;
#

Mesajele jucătorilor premium sunt păstrate în casuța poștală timp de 72 de ore. Pentru utilizătorii non-premium, această perioadă este 24 de ore. Toate mesajele către toți jucătorii fără să se țină cont din ce categorie fac parte, vor fi șterse 144 de ore (6 zile) după ce au fost trimise;
#

Opțiunea de a crea o "secvență" din activitățile domnișoarei tale. Tu poți merge la muncă pentru o perioadă definită, apoi te poți duce să dansezi și în sfârșit te întorci la somn. Activitățile nu pot fi mai multe de 3 și ele se vor desfășura chiar dacă tu te-ai delogat din contul tău;
#

Jucătorii cu conturi Premium pot stoca până la 20 de mâncăruri și băuturi (nu se aplică la articole de la Garderobă). Jucătorii care nu au Premium pot stoca până la 5;
#

Statistică suplimentară despre joc-poți vedea istoricul detaliat al Luptele domnișoarei și Duelul de modă, statisticile jocului, statisticile acțiunilor, șamd.;
#

Scapă de toate banerele publicitare din joc ca să ai o interfață foarte compactă și îmbunătățită;
#

O posibilitate de a crea așa numitele"hot links", ca să poți avea acces rapid la meniurile și opțiunile pe care le folosești des.

sper ca te-am ajutat. fundita?

1 răspuns:
| Alecsyyya a răspuns:

Iată ce primești dacă activezi contul Premium:

-Poţi activa trei activităţi să fie desfăşurate simultan (1 activitate pentru jucătorii non-premium).
-Poţi stoca până la 20 de mâncăruri și băuturi în "Obiectele mele". (5 produse pentru utilizători non-premium);
-Posibilitatea de a-ți personaliza profilul, alegerea sau fondul, arătând un anumit număr de comentarii;
-Statistică suplimentară despre joc- dueluri, jocuri deja jucate, activităţi, șamd.;
-Mesajele tale vechi sunt păstrate în casuța poștală până le ştergi. Pentru utilizătorii non-premium, această perioadă este de 3 zile;
-O interfată mai prietenoasă, fără publicitate, posibilitatea de a crea așa numitele"hot links", ca să poți avea acces rapid la meniurile și opțiunile pe care le folosești des cu doar un click cu mouse-ul.