anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

La liceu chiar exista:
1. Tipul ala smecher care este arogant cu unii, prieten cu altii, se ia de tocilari si e placut de fete
2. Tipii aia musculosi, sportivi, care sunt batausi si se iau de cei slabi/bully
3. Acei tipi slabi, numai piele si os, cu multe cosuri, ochelari grosi, si de o conditie fizica deplorabila, care sunt tocilarii scolii
4. Fetele alea sexy, care sunt majorete
5. Aia care se dau cu skate-boardul/fac scheme si parkour
6. Fata aia care se imbraca in negru si isi vopseste parul de asemenea in negru si e satanista si trista
7. Roackerii nespalati, satansi si vai de capul lor
8. Manelistii inculti
9. Altii
Eu sunt un baiat de treaba care invata bine, caruia ii place sportul si vrea sa fie prieten cu cat mai multa lume. Am cam multe cosuri, si sunt puternic(masa musculara mare). Mie mi-ar placea sa fiu in centrul atentiei, dar nu vreau sa ma iau de altii si sa vorbesc urat(pe strada cu prietenii nici macar cu,,co**e nu vorbesc). Imi e rusine sa vorbesc cu fetele, iar uneori pot deveni prea rigid si/sau enervant cu cei din jur.
Ceva sfaturi, please! Eu in ce categorie m-as incadra? Ce parere aveti?

Răspuns Câştigător
| B3HappyN0Worry a răspuns:

Bună. De ce ai vrea să fii în centrul atenției? În zilele noastre, nu reușești să faci asta fără să folosești cel puțin câte o înjurătură în fiecare propoziție, să fumezi, să bei, să ai o grămadă de fete lângă tine pe care să le poți prosti cum vrei. După cum te-ai descris, presupun că nu vrei asta. big grin Eu una te pot sfătui doar să rămâi același, nu lăsa societatea să te schimbe, lasă atenția, nu mori fără ea, mai bine rămâi un băiat cuminte și la locul tău. Inevitabil o să întâlnești și fata care să te placă exact pentru ce ești. Chiar dacă nu pare așa, multe fete apreciază băieții rușinoși, mai ales cele cuminți, care preferă un băiat care să se rușineze lângă ele decât unul care să înjure la fiecare frază, să fumeze și să se îmbete.
Cum adică uneori poți deveni enervant pentru cei din jur? Ești sigur că ți-ai ales bine amicii? Oare te asemeni cu ei? Poate de aia ești considerat enervant, pentru că nu gândiți la fel, nu aveți aceleași perspective.
Cu coșurile nu te stresa, vor trece de la sine, dar să știi că oamenii te văd dincolo de aspectul ăsta pe care tu probabil îl consideri defect. Lumea nu prea ia asta în seamă, problema e la noi, deoarece văzându-ne zi de zi și fiind obișnuiți cu imaginea noastră "perfectă", observăm orice mic "defect", neînsemnabil pentru persoanele din jurul nostru.
Mă rog, chiar de mă repet, sfatul meu e să nu lași societatea să te schimbe, să fi în continuare tu însuți, și va apărea odată cineva care te va place și aprecia exact pentru cine ești. happy Have a nice day!

| anonim_4396 explică (pentru B3HappyN0Worry):

Thx!

| RAY a răspuns (pentru B3HappyN0Worry):

Nu exagera aiurea,nu suntem toti la fel,daca nu ar avea prejudecati aiurea ar fi intr-un grup
social, dar le detesta aiurea pe toti, si eu sunt mizantrop dar da naibi o sansa cuiva sa il cunosti nu inseamna daca asculti muzica rock esti satana pe pamant sau daca asculti o manea sau daca mergi la sala sau daca esti tocilar sau daca esti smecher, fata aia satanista cica si trista de ce nu poate fi iubita?
de criticat, barfit multi stiu, fiecare om e si rau si bun, nu suntem sfinti

7 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Cam urasti toata lumea si i judeci pe toti, dar de fapt esti un antisocial

| anonim_4396 explică (pentru RAY):

In primul rand, dragul meu RAY, se spune,, asocial", nu antisocial(asa, ca pe o curiozitate). Antisocial inseamna ca esti impotriva societatii/a regimului prin care e condus un stat, iar asocial inseamna ca nu te integrezi intr-un grup.
Si de unde ai dedus tu ca ii urasc pe toti?

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

Https://dexonline.ro/definitie/antisocial

antisociál, ~ă a [At: DA mersi / P: ~ci-al / Pl: ~i, ~e / E: fr antisocial] 1 Care se abate de la regulile de bună conviețuire în societate. 2 Care constituie o primejdie pentru societate. 3-4 Care este contrar spiritului social și societății. 5 Care nu se poate integra în societate. 6 (Fiz) Care nu explică fenomenele de infrastructură prin cauze sociale.

ai dreptate, de aliens nu pomenesti, nu urasti tot universul, scuzele mele

1. Tipul ala smecher care este arogant cu unii, prieten cu altii, se ia de tocilari si e placut de fete

2. Tipii aia musculosi, sportivi, care sunt batausi si se iau de cei slabi/bully

3. Acei tipi slabi, numai piele si os, cu multe cosuri, ochelari grosi, si de o conditie fizica deplorabila, care sunt tocilarii scolii

4. Fetele alea sexy, care sunt majorete

5. Aia care se dau cu skate-boardul/fac scheme si parkour

6. Fata aia care se imbraca in negru si isi vopseste parul de asemenea in negru si e satanista si trista

7. Roackerii nespalati, satansi si vai de capul lor

8. Manelistii inculti

9. Altii

| Donsavas a răspuns:

Categoriile alea sunt in capul tau. În realitate nu e ca în filme. Toti suntem puțini din fiecare sau am fost.
Poti fi o mai buna varianta a ta si sa atragi atentia cu limita, astfel încât să nu îți hranești egoul prea mult. Nevoia asta de atenție ascunde o tulburare si cine suferă de ea nu conștientizează. Din pacate, este foarte răspândită si netratata.

| asdf2kpower a răspuns:

Ai văzut prea multe seriale americane să mor eu... În Ro treaba e în felul următor.

1. tipa aia kurwă care se bagă în seamă cu toată lumea și linge pe toată lumea în cwr.
2. băjeții care o dau pe țigară și manele între pauză, iar uneori o mai fac pe spartanii.
3. ăia de-s deștepți.

Întrebări similare