Depinde ce profesori ai, dar in mod normal nu ar trebui sa-ti cear bani doar ție
Nu o sa iti ceara pentru ca o sa ii injosesti. Si in plus nu are nici o logica,, ca un profesor sa ceara bani elevului daca este bogat.
Nu are nici o logică, dar totuși ești obligat să contribui la fondul clasei(școlii), bani pentru 1 și 8 Martie(de la un buchet de flori și o mică atenție s-a ajuns să li se ofere profesorilor cadouri de mii de lei) și exemplele pot continua dar prefer să mă opresc aici.
Ma rog, in afara de fondul clasei si fondul scolii.El a intrebat daca sa dea bani nu atentii si alte derivate. Oricum banii pentru fonduri(clasei, scolii)o sa ii ceara doar dirigentele/diriginta.
Hai să îți explic ce am spus că văd că nu înțelegi... fie că părinții au bani fie că nu au, la foarte multe licee ți se cer bani: pentru a oferi cadouri profesorilor, pentru schimbarea mobilierului, pentru renovarea clasei etc.
„Atențiile sau derivatele" cresc în pomi, tu nu trebuie să scoți bani din buzunar pentru ele fiindcă le culegi.
Fara ironii ca nu am zis ca nu ai dreptate.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: