| Madalina872 a întrebat:

La liceul in care sunt se spune ca sunt curva cum ca m-am culcat cu majoritatea liceului și știe tot liceul. Bine, aproape nu tot, adică așa cred si nu e adevărat și nu știu ce as putea sa fac ca sa nu mai spună așa ceva, ca nu e adevărat măcar dacă era.

7 răspunsuri:
| Aasdfghj a răspuns:

Buna! Cel mai probabil colegii tai nu au ce face si se apuca de inventat lucruri. Problema e ca s-ar putea sa continue treaba asta daca nu se iau masuri. Ai incercat sa vorbesti cu parintii si cu diriginta/dirigintele?

| Niciunnumedeutilizator a răspuns:

Calmează-te. E un zvon, vor uitați toți de el într-o lună sau pur și simplu nu le va mai păsa. Vor trece la altă persoană.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Ca nu e adevărat măcar dacă era.
Ce drăguț te-ai exprimat. Nu era adevăprat, nici dacă era adevărat.
Ai o personalitate care influențează inconștient puternic pe alții, De acolo ți se trage.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cand stii cu adevarat cine esti si esti confident cu asta nu te afecteaza ce zice lumea. Tu insa nu esti, te doare ca ei te vad asa, poate pentru ca au dreaptate? De regula lumea nu vorbeste chiar aiurea, cel putin un sambure de adevar exista!

| Alexia999997777777777777 a răspuns:

Ok, o sa încep acest mesaj prin a îți spune ca bârfele nu le poți opri și exista și persoane nașpa din păcate.
Ce trebuie tu sa faci?
Sa le ignori și sa lucrezi la încrederea de sine, sa te simți bine în pielea ta etc, efectiv nu lasa aceste lucruri sa te afecteze pentru ca nu reprezinta ce ești tu și majoritatea care spun asta sunt invidioși și au propriile lor frustrări pe care le arunca pe alții + majoritatea nu te cunosc cu adevărat.
O zi frumoasa!

Răspuns utilizator avertizat
| TudorRebecca18 a răspuns:

E simplu, îi ignori. Când vor vedea că nu te afectează un astfel de zvon de rahat, te vor lăsa în pace.Cu siguranță o să apară alt zvon și o să-și axeze atenția sper el și de tine vor uita.