1.88 - 1.90 nu prea
Fetelor le place ca baieti sa fie putin mai inalte ca ele, dar nu vor ca ele sa para prea scunde pe langa baieti, maxim 20 de cm diferenta(inaltime).
Mie imi plac mai scunzi.
Îi iei mai ușor in brațe.Și par mai adorabili, nu știu părerea mea.
Nu conteaza inaltimea, o fata o sa te placa asa cum esti, trebuie doar s-o gasesti
Depinde de fata... daca are 1.50 n-o sa ''caute'' un tip de 2 metri. Nu cred ca exista o limita.
Mmm, este o intrebare foarte serioasa din punct de vedere fizic. Dar inainte de a raspunde la aceasta intrebare vreau sa pun si eu una, de ce tot timpul baietii considera ca pe fete le atrag mai mult aspectul fizic decit interior? Raspunsul meu este : nu conteaza cit de inalt esti conteaza daca iubeste cu adevarat acea fata si daca da pentru ea nu va conta inaltimea.
Da, dar daca ai avea de ales intre doi baieti care te vor iubi amandoi, dar unul e scund si celalalt e inalt, il vei alege pe cel inalt, nu?
Îl va alege pe cel pe care îl iubește.
Nu dragă, o fată nu îl va alege niciodată pe cel mai înalt, dacă acesta se dovedește a fi lipsit de maniere. A fi înalt, nu înseamnă neapărat a fi frumos și atrăgător.
Poți fi înalt, frumos, dar dacă nu deții acel șarm, acel sex-appeal, acea carismă, umor, inteligență, cu care să cucerești o fată, atunci, înălțimea ta poa' să fie și... nelimitată! Și peste doi, trei metri...