| PentruCaAutomobile a întrebat:

La majoritatea fetelor le plac baietii inalti, dar care este limita? 1.90 - 2 metri?

Răspuns Câştigător
| MissKatherine a răspuns:

1.88 - 1.90 nu prea
Fetelor le place ca baieti sa fie putin mai inalte ca ele, dar nu vor ca ele sa para prea scunde pe langa baieti, maxim 20 de cm diferenta(inaltime).

8 răspunsuri:
| suităr a răspuns:

Mie imi plac mai scunzi.
Îi iei mai ușor in brațe.Și par mai adorabili, nu știu părerea mea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1,65-> 2 metri
Mi-ar trebui o scară ca să ajung la el.
1, 80 maxim.
Hai 1, 90.
Nu. 1, 85 şi gata.

| Georgemy2 a răspuns:

Nu conteaza inaltimea, o fata o sa te placa asa cum esti, trebuie doar s-o gasesti

| Lora1411 a răspuns:

Depinde de fata... daca are 1.50 n-o sa ''caute'' un tip de 2 metri. Nu cred ca exista o limita.

| Deborah54 a răspuns:

Mmm, este o intrebare foarte serioasa din punct de vedere fizic. Dar inainte de a raspunde la aceasta intrebare vreau sa pun si eu una, de ce tot timpul baietii considera ca pe fete le atrag mai mult aspectul fizic decit interior? Raspunsul meu este : nu conteaza cit de inalt esti conteaza daca iubeste cu adevarat acea fata si daca da pentru ea nu va conta inaltimea.

| PentruCaAutomobile explică (pentru Deborah54):

Da, dar daca ai avea de ales intre doi baieti care te vor iubi amandoi, dar unul e scund si celalalt e inalt, il vei alege pe cel inalt, nu? happy

| anonim_4396 a răspuns (pentru PentruCaAutomobile):

Îl va alege pe cel pe care îl iubește. happy

| floresdemayo a răspuns (pentru PentruCaAutomobile):

Nu dragă, o fată nu îl va alege niciodată pe cel mai înalt, dacă acesta se dovedește a fi lipsit de maniere. A fi înalt, nu înseamnă neapărat a fi frumos și atrăgător.
Poți fi înalt, frumos, dar dacă nu deții acel șarm, acel sex-appeal, acea carismă, umor, inteligență, cu care să cucerești o fată, atunci, înălțimea ta poa' să fie și... nelimitată! Și peste doi, trei metri...hee hee

Întrebări similare