Corpul, este folosit mai mult pentru dueluri, si pentru forta, daca-ti alegi pe corp, iti trebuie aproape tot ce ai pe tin cam +7 sau mai mult, si ma refer la armura, coif, scut, etc. Si este mult mai greu asa.
Mentalul este cel mai potrivit atunci cand vrei sa cresti foarte mult. Daca esti pe mental, tot ce iti trebuie este sa ai arma +7 sau mai mult, restul maxim +4, pentru ca nu-ti va terbuii sa ai aparare mare, daca poti face corpul rezistent.
La punctele alea care le primesti cand faci o bulina de aia, cu care trebuie sa-ti "contruiesti" caracterul, trebuie repartizate asa:
CORP-Foarte mult pe Pv, si pe aparare(ultimu de jos) apoi venind Sp si dupa Str.
MENTAL-Aici trebuie sa pui doar pe 2 puncte. Pe Str, adica forta(Atac) foarte mult, pentru ca pe mental nu poti face aura sabiei, si nu ai atacul bun, si pe Sp.
Deci eu iti recomant mentalul, plus ca te poti duce in temnita maimutelor de la lvl mic, adica 18-20, si iti pica mult mai repede medalii de cal.
Ce zici mah, pe corp se pune full vit apoi str apoi cateva puncte pe sp si apoi full dex,,,,, iar la mental full str prima data apoi full vit apoi dex si in urma pui ce poti la sp.
Nu frate, e rau cum stii tu, am incercat si combinatiile astea, si fara niste lucruri calumea nu prea te descurci.
Eu am pus acolo niste combinatii pentru a creste mai repede, ce zici tu aici este pentru cei care au rabdare.
Daca pe corp pui full viata intai de toate, chiar cu aura sabiei o sa dai mai putin atac fata de cel care pune si pe str si pe vit.
Cat despre mental, daca pui full str intai, e praf, pentru ca si cu corpul la m1 tot e slab.
Ti-am zis, nu sunt rele combinatiile, dar trebuie sa ai rabdare in cazu ala, si o sa fii cam praf la duel.
Am jucat o gramada timp Metin, si nu numai pe ro, ci si pe altele.
Corpul: Vine intai viata, apoi aparate si dupa str, nu full viata din prima, ca o sa fie praf apararea si atacul.
Duci apararea cam pana la 10-15, apoi bagi viata si str.
Mental: La fel ca la corp, doar ca putin invers, bagi Str, viata si aparare, apararea o lasi tot pe la 10-15, apoi te concentrezi pe str si viata, 2 str si 1 viata per nivel.
Asta daca esti incepator, sau daca nu ai mai avut vreun caracter inainte caruia sa-i folosesti lucrurile.
Sorry frate, cand ziceam sa pui full vit si full str prima ma refeream ca ele sa ajunga primele la corp si mental,,,, dar sugerez o combinatie de gen 2vit-1str la corp apoi cand vit e full faci 2str-1vit si cand str e plin faci 2dex-1sp;;;;; la mental faci 2str-1vit pana la str full apoi eu zic 2vit-1dex apoi ca la corp pui sp ultima, poate nu m-am exprimat eu corect dar asta vroiam sa zic, oricum nu doar statusul e bun ci echipamentul, cat despre warrior in general cel mai bun este mentalul pe oficial(parerea mea).
Un corp bun cu imun pe el face ravagii in war si dueluri, mentalul este un caracter mai lent si poate deveni un caracter de luat in seama doar la lv mare, mie personal imi place corpul.
Iti raspund eu usor,cel mai mult conteaza bonusurile,itemele si levelul, dar ca sa iti dau o varianta, eu de exemplu pe mental cresc suuuuper repede si ii rup la duel pe toti pe corp, dar cel mai bine e sa te faci mental pe servere oficiale, iar corp pe private.
Daca vrei un caracter PvM atunci clar mentalul este alegerea potrivita. Datorita apararii oferite de corpul rezistent tot ce-i trebuie este o arma de 2 maini macar+7 si poti creste cate un lv pe zi chiar si la lv 50+. Daca vrei un caracter PvP atunci poti sa alegi corpul deoarece are o viteza foarte mare si skilluti puternice dar nu prea dispunde aparare.Cu toate acestea eu iti recomand un mental (deoarece pe RO lvul se face destul de greu).
Mentalu ramane mental pe ro..Corpu pe privat...ca doar nu stai tu sa cresti pe privat ( eu unul nu )! Ca altora le place corp nu ii critic