| EuFaraSperanta a întrebat:

La mine in clasa este o fata frumoasa pana acum 2 luni cand m-a vazut cu un telefon de ultima generatie nu ma baga in seama pana la urma ne-am inprietenit intr-o zi m-a invitat sa dorm la ia de ziua ei de acolo a inceput totul am inceput sa o plac ca un nebun dar eu nu stiam un detaliu ca are un iubit cu totusi ca se dadea la mine mereu cand i-am marturisit sentimentele mele imi zicea ca nu ma place o data a venit la noi la scoala sa dea un examen in curtea scoli cand a iesit la autocar l-am prins si l-am batut dar tot n-am reusit so impresionez, ii pun in fiecare zi trandafiri in banca ii fac toate poftele ma conport foarte frumos cu ia ce sa fac? fata asta mi-a scos mintile din cap nu pot rezista fara ea vrea un telefon de untima generatie sa-i dau? va rog ziceti-mi

3 răspunsuri:
| Deliα a răspuns:

Cam asa am patit si eu si sunt fata.M-am indragostita rau de Stefan.Dar el nu ma iubeste.cryingGrea e viata asta!

| MadalinaaIoana a răspuns:

Mie mi se intampla invers. Ma place un baiat care tot asa imi face uneori cadouri, dar nu il plac. Nu ai ce sa faci, imi pare rau, daca nu te place fata... big grin

| susanumarian a răspuns:

Lasate balta ma nene ca nu asa sta treaba mai documenteazate si tu