Trateaza-l cu indiferenta, asa e cel mai bine dar daca totusi nu inceteaza vorbeste cu el, spune-i ca te enerveaza comportamentul lui sau vorbeste cu diriginta/dirigintele
Si eu am patit-o! Sincer, nu il baga in seama, fa orice dar sa nu fi in prejma cu el. Eu am o fata in clasa care ma place si asa fac! O sa vezi ca nu te va mai baga in seama in vreo saptamana!
NU-l bagi in seama. Ce ai putea sa faci? Poti sa-i dai una intre picioare si gta daca de aia numai poti tu de el.
Am trecut prin asta si iti zic ca cel mai bine ar fi sa vorbesti cu el intre 4 ochi si sa sa ii zici adevarul. Explica-i cat mai frumos cu putinta ca nu ii impartasesti sentimentele si ca nu esti fata potrivita pentru el. Spune-i ca nu vrei sa te joci cu sentimentele lui si ca de aceea ii zici adevarul.Incearca sa fii politicoasa si sa nu il ranesti tare.Doar deschide-i ochii.
Nu e adevarat daca il ignori te v-a place mai mult Cel mai bine ar fi sa-i spui frumos fara sa-l jignesti. Poti sa-i spui ca ai prieten(chiar daca nu ai) sau sa-i zici ca vrei sa fiti doar colegi, prieteni nimic mai mult.
Asa nu o sa-l jignesti
Am uitat sa va spun alt idiot de coleg s-a dus la ala si i-a zis cail plac si chiar nu stiu ce sa fac mai ma mut la alta scoala!