| xlmpq a întrebat:

LA mine in scoala toata lumea face chestia aia de la in puii mei cu bendeac :nu stiu nu stiu nu stiu d'astea si la voi? laughing)))

25 răspunsuri:
| fluturas a răspuns:

La mine in scoala, nu happy doar in colegul meu de banca straight face m-a zapacit astazi in ora de geogra laughing

| Silvia a răspuns:

Lol şi la mine în şcoalălaughing.

| Cσσкiє a răspuns:

Şi la mine. L-a întrebat profesoara de română ceva pe colegul meu de bancă şi el mi-a zis după aceea"Nu ştiu d'astea!".

| AdElA96 a răspuns:

Sa stii ca da rolling on the floor odata un coleg la raspuns a zis asa nu stiu d'astea, toata clasa a inceput sa rada.

| Xname a răspuns:

Da. laughing. pana si profesorii au inceput sa faca din cand in cand, motivand ca aud si in alte scoli laughing

| Puffu a răspuns:

Cam da straight face Deja e enervant...

| me a răspuns:

Da si e super haios, mai ales ca e o fapta reala.

| noname_9826 a răspuns:

La mine e nebunieeeee laughinglaughing devin deja stresanti rolling eyes

| InoTkd95 a răspuns:

Vay de capul meu. numai asta se aude... o sa ajung sa inebunesklaughing chestia asta e demult dar de abia acum s-a imprastiat la toata lumea rolling on the floor ce-i drept e amuzanta laughing De pe unde sunteti? Eu sunt din Mihail Kogalniceanu, jud Constanta si inv la Liceul teoretic m. kogalniceanu, clasa a 8-a big grin

| Loryoficial a răspuns:

Da si la mine...nujtiu.laughing [da, sau, ori.]
nu stiu.rolling on the floor

| Anisoaraa a răspuns:

Dalaughing si la minee toti in toate orelee, daca le pune vreo intrebare un anumit profesorr raspund' nu stiu nu stiu eu din astearolling on the floor)'

| Lαααα a răspuns:

Si la minerolling on the floor)0

In ore incep:"Nu sthiu...nu stiu din astea"

Dar nu inteleg de ce are emisiunea aia atata populariatate...ca nu e cine stie ce...am vazut si mai bunelaughing

| NinaY a răspuns:

Si la mine logiclaughing

| Ana a răspuns:

Si la mine laughing

| Ankiss123 a răspuns:

Cred ca asa e peste tot(cel putin la mine cu siguranta) laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si la mine in scoala face asa doar un baiat

| mee_2164 a răspuns:

Si la mine

| youuuuu a răspuns:

Chiar ca rolling on the floor
si la mine laughing

| LNK a răspuns:

Frate credeam ca numai la mine in scoala s-au prostit toti. In fiecare recreatie se aude "nu stiu, nu stiu, nu stiu-din astea" sau "orii". laughing
Deja devine stresant, dar ce sa-i facem e noul trend. laughing

| pwp a răspuns:

Si la mine la fel rolling on the floor
in ore se aude numai de perverse ca pe targu ocna, nu stiu din astea, vreau sa-mi fac o prietena da nu gasesc...sau...
si am inteles ca si in a 8 B si in a 7-a e la fel!love struck

| purpleice a răspuns:

Da si la mine la fel, in toata scoala, pe unde merg nu mai asta aud(ma rog si eu fac la fel)rolling on the floor. la mine se aude in ore nu stiu d'astea sau doua, sau imi tiuie, sau "doamna m-a acostat cu un pix si m-a julit", mai rad si profesorii uneori. a devenit un virus la nivel national.rolling on the floor laughing

| Aℓεxąηdяą a răspuns:

LoL nu stiu din astea laughing da si la noi

| Maryabaii a răspuns:

Si la mine in scoala.profii ne-au zis ca si ei se uita laughing

| Kqzu97 a răspuns:

Da si la noi, pe unde merg aud numai:Nustiu, nu stiu de`astealaughingsau, ori

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lol la mine la magazin la scoala au venit doi baieti, vanzatorul l-a intrebat ce vrei? si el a zis nu stiu la intrebet pe celalat uh ce vrei? si el a zis vrei... da-mi si mie id tau